2016 yılında barınaktan kedi almış ve 2022 yılına kadar olene kadar kedi bakmıştım oldukten 10 ay sonra şimdi yeni kedi sahiplenmek istedim yine barınaktan cunku parayla almaya karşıyım sonucta onlarda can bu yuzden gittim barınağa ve kedi sahiplendik 2 aylık fakat kedi hasta cıktı oradayken veteriner sağlam demişti aşılarını yapıp bizi gondermişti ama şu an hicbir mama yemiyor ne yaş ne kuru vitamin maması bile yemiyor hepsi kaliteli markalar royal canin ve proplan markasına ait mamalar ve kedi bir şey yemediği halde kusuyor bu kediyi tekrar barınağa gotursem alırlar mı? Sonucta tedavisi yapılması gerekiyor ve elimde olmesini istemiyorum sağlıklı bir kedi almak istiyorum sizce alırlar mı?
Veterinere sen gotur hayvanı iyileştir tedavi et diyenler icinse kedi daha yeni yavru olduğu icin ve veteriner ucretlerinin ne kadar pahalı olduğunu hepimiz biliyor şimdi olecek bir hayvan icin 3000-5000TL tedavi ettirip olurse ay sonuna kadar ot yerim ben herhalde daha alalı 24 saat bile olmadı kediyi cunku bağlılık olsa hayvanla gotururum fakat bağda yok.
Barınaktan alınan kedi tekrar verilir mi?
Evcil Hayvanlar0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Barınaktan alınan kedi tekrar verilir mi?