Ece Ayhan sozleri, ece ayhan şiirleri, kısa yazıları ozlu sozleri...
Bir onceki konumuzda https://www.meleklermekani.com/kim-kimdir/200038-ece-ayhan-kimdir-biyografisi-kisaca-hayati.html#post736829 hakkında sizlere bilgiler vermiştik meleklerim. Şimdi sizlere Ece Ayhan Sozlerini sunmak istiyoruz.

Ece Ayhan Sozleri

Yeter be ! Kimsenin kollαrındα olmek istemiyorum artık, αnnemin αyαklαrının dibine gomun beni, o yeter.

Seni ozlemek nasıl bir borcsa artık, ozle ozle bitmiyor.

Elimden gelen bir şey yoktu, kalbimden geleni yaptım ben de; Sevdim işte, o kadar.

Oyle insanlarla birlikte olacaksın ki; Onlar icin "iyi mi ?" diye sormadan "iyi ki" var diyebilesin.

Merakımdan soruyorum…El ele tutuşan bir cift gorduğunuzde sizde benim gibi uşuyor musunuz?

Yureğimi korkak buyutmedim. Kaybettiklerim; dağıttığım servetimdir .

İnsanlar fazla sevilmemeye programlı galiba. Ne zaman cok sevildiğimi hissetsem gidesim gelir. Ve ne zaman cok sevsem o gider.

Hayatın orta oğretmeni sustu, dondu gulmeleri cocukların. Bir cenaze toreninde daha olumlu karşılamaya goturuleceğiz.

Hic bir αşk bittiği gun bitmez aslındα. Giden icin cok olmuştur biteli; ama kalan icin belli değildir ne zαmαn biteceği!

Keşke bazı insanlar icin imalat hatası var, geri topluyoruz deseler..

Aşk orgutlenmektir, bir duşunun abiler!

Birgun herkes gercek sevdiğiyle buluşacak dense, eminim o kadar cift yer değiştirir ki .

Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz duşunun.