Facebook kullanıcıları icin facebook karışık sozler arkadaşlarım. Karışık karışık rahmetli Sadri Alışık yani. Karışık kuruşuk face sozleri isteyen meleklerimiz icin toparlama yaptık ve hepsini bir yerde topladık. Başka sizinde bildikleriniz varsa lutfen bizimle paylaşınız.
Karışık Sozler Facebook
Kendisine 40 can verilse 40'ınıda aynı kız uğruna feda edebilecek tek erkek vardır. "Super Mario".
Neden seni sevdim ki beni sevmediğini bile bile.... bana acı cektireceğini bile bile... neden sana sevdiğim demek istedimki sanki senin bana demiyeceğini bile bile.....Ama varya bitanem sevmeyeceğini bilsemde acı
cektireceğini bilsemde bana asla sevdiğim demiyeceğini bilsemde... OLUMUNE SEVDİĞİMSİN.....(ZyNp)
Adını duyduğum zaman degil.. Yanında bir ad duyunca kalbim A C I Y O R .
' CéK KanKa ! Nede oLsa aRtık qitmiyor Siqaramın Dumanı ciğeRime yakmıyor Ki ~ onDan başKası KaLbmi acıtmıyor ki yureğimi.. ! ♥(ZyNp)
Beynim kalbime isyanda ;Onu ihanetle suclamakta ;Bir vefasız sevdi diye ;Onu bedenimden atmakta..
Aldın benden herşeyimi ;İstemiyorum,kalbimide verme geri ;Son bir isteğim var senden ;N'olur geri ver benliğimi..
Hani Filmin én Guzel Yerinde éléktriklér qidér ya………Sénde Oyle Gitmiştin….Ne Zaman Geleceğin Bilinmeden..!
ßuqunε Kadar Gozyaşlarımı Hakεdεcεk ßi İnsan Gormεdim..Ya ßnm Gozyaşlarm Dεğεrsiz Yada Uğruna Gozyaşı Doktuğm İnsanlar Şεref..
Bir insanı kaybetmek istiyorsanız cok sevin, kendiliğinden gider zaten... Kucuk İskender...
Gonul gozu kor olmuş akıl nerde kime ne ...!!! Gonlum Gule vurulmuş dikeninden banane .
Aslında yanlış kadın yoktur.Sadece ters istikametten gelen erkek vardır.Cunku aşk erkeğe yakışır , kadın zaten aşktır...
Ali Taran Turkiye'nin en ideal 19.erkeği secilmiş, demek ki turk kızlarının kafası baya iyi.
hayata bak bee 50 krs verip su aliyosun 75krs verip işiyosun..
)"Haykıracaksın ama isyan etmeyeceksin. Ağlayacaksın ama belli etmeyeceksin. Onsuz kalacaksın belki; ama asla vazgecmeyeceksin."
Beni 7 aylıkken kilisenin onune bırakmışlar. Surune surune caminin onune gitmişim. İşte iman gucu bu. İnanc bu. =))
Şeytana uymuyorum ama duşunce tarzı hoşuma gidiyor...

Seveceksen eğer, onu herşeyinle sevme. Cunku bittiğinde;" Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar cok sevdiğine yanarsın"...
NE SESİ BE ! Saatlerce susmanı ozluyorum bazen ..
Hayattaki en guzel şeyin 'cocuk olmak' olduğunu bile bile; neden sorarlar ki "Buyuyunce ne olacaksın" diye ?
Anne! ''Aşk''tan sonrada hayat varmı, yoksa sadece oyle sevip yok mu oluyoruz ?
Bizimkisi bir αşk hikαyesi değildi. Aşk'tı bizimkisi, gerisi hikαyeydi ..
Yalnızların en buyuk sorunu: tek başına ozgurluk ne işe yarayacak ?
Ozur dilerim,sanırım gozlerindeki cenneti hak edecek kadar masum değildim.
'Seni Seviyorum' derken en guzel 'Fabl' orneğiydin
Birde gelmiş utanmadan arkadaş kalalım diyor ! Ne'densiz birisin SEN SEVGİLİ
Keşke uğruna yalnızlığımızı terkettiğimiz her sevgili , bize onun kadar sadık olsa ..
Sen gittiysen eğer , kim bu bendeki ?
İcimin titreyişi soğuktan değil,yokluğundan...
Ne garip değil mi? Gideceksin. Ben adını değiştireceğim, başkası soyadını..
Zaman unutturmaz , sadece uyuşturur ..
Seveceksen eğer, onu herşeyinle sevme. Cunku bittiğinde;" Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar cok sevdiğine yanarsın"...