etkileyici sonbahar mesajları
en guzel sonbahar mesajları

İnsan her gun aynı ruh haliyle olmuyor ne yazık ki... Kimi gun, bir cocuk gibi mutlu olmak istiyor ve belkide gercekten de oyle mutlu oluyor. Kimi zamanda nedensiz bir şekilde kendini mutsuz hissediyor ve huzunlu olmak istiyor. İŞte o huzun gunleri icin, biz de sizlere en guzel sonbahar mesajları sunuyoruz Melek'ler.

SANA SIRILSIKLAM AŞIĞIM BUNA TUM SONBAHAR YAĞMURLARI ŞAHİT...!

Ay gulumsuyor gokte guneeşe sevgisinden mars ağlıyor guneş sisteminde venus yok diye ben de uzuluyorum.sen yoksun diye

Ben seni, son Rondo biskuvimi verecek vede yolculuğa cıktığında arkandan Ulker cikolata yemeyecek kadar cok seviyoyum...

karanlık gecede onemli değildir yıldızları gormek.gunduzleri,yıldızları gormek marifet.aşık olmak onemli değil,bir omur boyu sevebilmek marifet...AŞKIM

icimde sakladığım bir şehirdesin, unutmaya kıyamıyorum, geceler karanlık geceler huzun bu deli hasrete dayanamıyorum, ben sevmekten suclu aşktan sanığım, hala sana aşık ve hala yanığım SENİ COK SEVİYORUM....

ICIMDE BIR HIS VAR BENDEN PES DIYOR OLMAYAN DUADAN UMIT KES DIYOR MADEM KI BAHTIMIZ BOYLE ISTIYOR KADERIN EMRINE UYALIM GITSIN ARKADAS...?

Allahım beni oyle bir sonbahar ayazı oldur ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gul bile bulamazsın...