En Guzel Facebook Duvar Yazıları,
Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda Facebook duvarında guzel bir yazı yazmak isteyen tum uyelerimizi ve misafirlerimizi duşunduk ve sizlere cok guzel Facebook duvar yazıları sunmak istedik.
-Soru cozerken altta cevap anahtarında cevabı gorup gormemezlikten gelerek kendimizi kandırmayı oğrendik biz.
-İsvicreli bilim adamlarının yaptığı son araştırmaya gore Turk İnternet kullanıcılarının %96'sı Google'da kendi ismini arıyor.
-"Bu Survivor yarışmacıları tuvalet ihtiyaclarını nereye yapıyorlar acaba?" Diye duşunmeyen bir Turk tanımıyorum.
-Yabancıların telefonu kapatma şekli: Okay, by.
Bizimki: Tamam canım,oldu goruşuruz kendine iyi bak opuyorum hoşcakal goruşuruz tamam hadi kapat tamaam.
-Sınavları duşunuyorum, kitaplarım kapalı.
-Doktorun el yazısı: ﹏﹏ ﹏﹏ ﹏﹏.
Benim gorduğum: ∮₪₮₩£∮₪₮₩
Eczacının gorduğu: Novalgin.
-Sen gittikten sonra tadı tuzu kalmadı hic birşeyin..
Doğru soyle sen mi aldın tuzluğu?
-Her 5 kişiden 10'u matematikten anlamıyor.
-Kutu kutu pensenin nasıl elma yediği hala gizemini koruyor.
-100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne duşunduğunu sorduk, 10 populer hayvan turu oğrendik.
-Ruyamda tam odtu'yu
kazanıyordum, alarm odtu
(-Can Bonomo' dansını, apartmanda hareket sensorlu ışığı yakmaya calışan adamdan esinlendiğini acıkladı.
-''Demirden korksaydık Celik'le evlenmezdik.''
-Celiknaz.
-Bazı insanlar atasozlerini gercek anlamıyla alıyorlar.
Saman saklayan arkadaşım var ya. Ne yapacaksın diyorum. Zamanı gelecek abi diyor.
-Cem Yılmaz
-Matematikteki problemler cok sacmadır, hangi insan kuru yemişciye girip paramın 2 bolu 8 ile fındık almak istiyorum der?
-Cem Yılmaz

-Kanka gozum ondan başkasını gormuyor, cok seviyorum onu
+Oha gelenlere bak!
-Soldaki benim.
-Ne kadar guzelsin
+Ayy teşekkur ederim

-Bi soru sormuştum ama?
-Allah kimseye yaptığı espriyi acıklama zulmu yaşatmasın.
-4 kişilik bir ailede 3 dilimlik pasta varsa, "Ben pastayı hic sevmem" diyebilen tek kişi 'ANNE'dir... ♥
-Eli kaşınır para gelecek, ayağı kaşınır yola gidicem,kulağı kaşınır biri beni anıyor..
Abi kirlisin iste bi git yıkan gozunu seveyim ya!
-"Hasret Kaldım Gozlerinin Rengine;Artık Cıkar Şu Lenslerini..! "
-"Superman'de Ucuyor Ama Kimse Ona Kuşbeyinli Muamelesi Yapmıyor..."
-Tarkan: kurt babamı kim oldurdù
kurt:haw haw haw
tarkan:hain kostok
-"Adınız" yazan yere adını ve soyadını yazdıktan sonra altta
"Soyadınız" kısmını gorursun ya. İşte o inceden koyar adama