- Hasret kapımda nobetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gozlerim onu arıyor…- Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Opsem doyasıya, koklasam seni…
- En guzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın omrun mutluluklarla dolsun. Eğer gun gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun.
- Bugun yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.
- Bugun yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.
- Paylaştıkca coğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hic unutmayalım ve sevgimizi daima coğaltalım sevgilim.
- Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti… En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondur.
- Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gercekten seviyorsan, omrunu vereceksin.
- Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an hicbir şey seni sevmek gibi değil…
- Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi soyleyebildiğim…
- Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim…
- Seni ben değil gozlerim secti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın…
- Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryuzune hic guneş doğmazdı.
- Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni sevmek gibi değil!