Sevdiğiniz insana en guzel romantik sozcuklerden oluşan aşk dolu cumlelerle iyi geceler dilemek isteyenler icin sevgiliye en guzel iyi geceler sozlerini sizler icin paylaşıyorum

Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim,
Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim,
Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim.
İyi Geceler Herşeyim!
Bir dua gonderiyorum Allah'ıma sen uyurken ruyanda beni goresin diye. Seni seviyorum aşkım. İyi geceler sana.
İyi geceler birtanem. En tatlı uykular en guzel ruyalar senin olsun.
Seni cok seviyorum gulum. Sevgimi ustune al, yorgan gibi korur seni tum gece boyunca. İyi geceler aşkım.
Ozlemim sana sevdiğim. Sensiz ruyalarımdan artık bıktım. Umarım sen beni ruyalarında goruyorsundur. İyi geceler biriciğim. Seni cookk seviyorum.
İyi ki varsın birtanem. Ruyaların en guzeli bu gece seninle olsun. iyi geceler sevgilim. Seni cok seven aşkın.
İnsan uyumadan once ne duşunurse ruyasında onu gorurmuş derlerdi de inanmazdım. Demek ki her gece ruyalarımda seni gormemin nedeni buymuş. Sende beni duşun uyumadan once. İyi ruyalar aşkım. Ruyalarda buluşmak dileğiyle.
Bu gece dolunay var gokyuzunde, kutup yıldızı yine belirgin. Sen rahat uyu diye bekci atadım onları gecene. İyi geceler gokyuzumun en parlak ve guzel yıldızı.
İsyanım sensiz gecen gecelerime. Ben seni duşunmekten uyuyamazken sen rahat ve huzurlu uyu diye bu mesajı gonderiyorum sana. İyi geceler canım. Ruyalarda kavuşmak dileğiyle.
Karanlık geceni aydınlatsın kalbimdeki aşkın nurlu ışığı. Ruyalarının esas oğlanı olayım sevgilim. İyi geceler sonsuz aşkım.
Uzadı gecelerim, sabah olmuyor. Sensiz birtanem, odama hic guneş doğmuyor. İyi geceler benim icin doğan mehtabım.
Gece lambasının loş ışığı vuruyordur şimdi o guzel yuzune. Ne kadar da guzelsin oyle, her halinle. Duşuncelerimdeki tek guzele iyi geceler.
Bir kuş misali ucsa dudaklarım sana doğru. Konsa kıpkırmızı dudaklarına irkilir misin? Yoksa onu alıp kendine seninkileri bana gonderir misin? İyi geceler aşk busem.
Birden uyandım. Doğruldum yatağımda. Yastığım gozyaşlarımdan sırılsıklam. Son bir damla gozyaşım ise suzuluyor hala yanaklarımdan. Kabusum oldu sensiz geceler artık bana. Bensiz gecirdiğin son gece olması dileğimle iyi geceler sana.
Duvarıma bakarken boş odamın, birden sen beliriverdin. Cevirdim gozlerimi baktım karanlık tavana yine geldin. Usulca yaklaşıp yanağıma bir buse verdin. Bende gonderiyorum canım sana. Optum biriciğim iyi geceler sana.
Artık sırdaş değil geceler bana. Sana duygularımı iletebileceğim telefonuna mesajla. En icten duygularımla iyi geceler sevdiğim sana.
Bu gece yağan yağmura yazdım sana olan duygularımı. Seni ne cok sevdiğimi anlatsın diye sel olup aksın ustune. İyi geceler birtanem, damlaların cıkardığı ses sana ninni olsun. ruzgar haykırsın seni ne kadar cok sevdiğimi ve sensiz gecen gecelerdeki ıstırabımın sesini.
Aşk sarhoş gezmektir ıssız boş sokaklarda. Bir kalp cizip icine isminin başharflerini yazmaktır buğulu camlara. Bu mesaj vasıtasıyla aşkımı gonderiyorum sana. İyi geceler aşkitoma.
Geceler sessiz, soğuk, ayaz. Sevgim o kadar sıcak ki onu gonderiyorum sana, ort ustune sakın uşume diye. İyi geceler canıma.
Bu gece hayallerimi, aşkımı gonderiyorum sana yeniden bu mesajla. Sığın iclerine hangisini istersen. Korur seni tum kabuslardan. Sen rahat uyu sevdiğim. İyi geceler biriciğim.
Sevgi yağmuru olsam yağsam odana. Islatsam sen tek tek duşen damlalarımla yavaş yavaş. Ruyalarında aşk seli olup aksam ustune. Sen rahat uyu birtanem, İyi geceler sevgilim .
Her Gecenin karanlığında Dualarımla Duşunuyorum Seni Birtanem Dualarım Yalnızca Sana İyi geceler Birtanem
İyi geceler her şeyim
Beyaz bir guvercin gonderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yureğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tuylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler opucuğu Ona iyi bak.
iyi uykular sevgilim, ruyanda buluşmak uzere...
iyi geceler kakaolu sıcak sutum....
Allah'ım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin biriciğim.
En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor Bitanem tatlı uykular.
Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sonuk olur, yakamozlar başka cizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan, Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut, gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat.
Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim. İyi Geceler Her şeyim!