sevgiliyi sevindirecek sozler
Sevdiğiniz icin en guzel sozleri yine sizin bulacağınıza hic kuşku yok. Ama o sozleri soylemek icin ilham alabileceğiniz aşk cumlelerine bir goz atmanızın da bir sakıncası yok...
SEVGİLİM Bir Gun Cehennemde Karsılaşabiliriz. Sen Kalp Hırsızı Olduğun icin , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım icin. Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar cok ozlediğimi... Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Bir gece ay bana sordu neden seni ağlatan bir kızla berabersin? Aya baktim ve dedim ki Sen hic gokyuzunden vazgecebilir misin..? Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Sen bir pınarsın, icilen ama kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlığına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan.. Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Hasretinle dağları deleceğim
SEVGİLİM Bu aşkla kendime geleceğim
SEVGİLİM Bir omrum daha olsa inan
SEVGİLİM Yine bir tek seni seveceğim
Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim. Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Adını kalbime aşkla susledim,
SEVGİLİM Yıllar yılı bir tek seni duşledim,
SEVGİLİM Bilmem ki nasıl bir gunah işledim,
SEVGİLİM Selamın geliyor sen gelmiyorsun...
Yedi ayrı iklimden,
Yedi ceşit arı getirseler,
Yedi ceşit arı,
Yedi ayrı ciceği dolaşsa,
Yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...
SEVGİLİM Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin? Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat. Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum... Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da... Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de... Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte bu en buyuk gercek... Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Guneşi seviyorum diyorsun guneş acınca golgeye kacıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun. Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdiğini soyluyorsun! Sevgililer gunun kutlu olsun.
SEVGİLİM Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer gunun kutlu olsun.
Sevgiliye En Guzel Sozler
Geyik0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Sevgiliye En Guzel Sozler