Yeni gunaydın mesajları, kısa gunaydın mesajları,
İşyerine geleceksiniz yeni uyandınız ve sevgilinizin ilk sizin mesajını gormesini istiyorsunuz. Ne yapıyorsunuz hemen telefonlara sarılıyor ve aşağıdaki mesajlardan bir tanesini sevdiğinize gonderiyorsunuz. Onuda mutlu ediyorsunuz. Hadi bakalım.
Gunun Aydın Olsun. , Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli Ile Bak Geleceğe
Guzelliğin Gibi Gununde Aydın Olsun Gunaydın Aşkım Sana Gunaydın Sadece Sana..
Bir Ruyanın Gerceğe Donuştuğu En Tatlı halisin Sevgilim Gunaydın.
Her Gune Senın Askınla Baslamak Senin Sevgınle Uyanmak Cok Guzel... Seni Cooook Seviorum Askitomm
Gunlerimin Biricik Aydın ışığı Bugun Gun Senin icin Doğuyor Kalbimden Gunaydın Bebeğim..
Guzelliğin Bir ruya gibi, gozlerin bir ruyanın en muhteşem eseri bugun seninle ruyalarımı susledin, Seninle Gune Merhaba Dedim Gunaydın Sevgilim.
Kelimelerin Anlamını Coktan Yitirdiği Bir Zamandayım. Hayatımda Anlamını Yitirmeyen Tek Şey Sana Duyduğum Sevgidir. Gunaydin Aşkim Seni Cok Seviyorum
karanLık gecmiş Silindi omrumuzden Işıkla Bakıyoruz Artık geleceğimize Gunaydın Sevgilim..
Sabahın Kor Guneşi Vursun Suratına opsun guneş seni benim yerime usulca, gozlerini actığında ben olayım gozlerinde ben olayım odanın her yerinde gunaydın sevgilim.
Gunler Bukadar Guzelse Sebebi Sensin Gunaydın Aşkım
Gunler Aydınlık Zamanın Huzurlu OLsun Gunun Aydın Olsun Gunaydın Olsun Sana Birtanem..
Gozlerin, Bugune oyle bir acki herşey istedipğin gibi gitsin bebeğim Gunaydın.
Dunyanın En Talı En Guzel insanına ve boyle guzel bir insan sahip olduğum icin cok şanslıyım seni seviyorum Biricik Askim kocaman GUNAYDIN
Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın; Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın
Senin Yanında Cabuk Gecti Saatler Sensiz Gecmek Bilmedi Gunler Anladımki Sen Hayatımın Bir Parcası Gonlumun Yarısısın Gunaydın Aşkım
Gunlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Guneşi Gecelerimin Ay'ısın Sabahlarımın Gunaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Gunaydın.
Bugunde Gozlerimi Seninle Actım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Gunaydın Birtanem.