dogum gunu mesajlari 2011 2011 doğum gunu mesajları doğum gunu mesajları sozleri en yeni
2011 yılının en guzel doğum gunu mesajlarından oluşan sozlerini sizler icin paylaşıyorum.

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın! MUTLU YILLAR

Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir omur icin bu doğum gunun bir başlangıc olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN.

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı,sen nefes kadar onemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parca zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin icin uzun ve dileklerinin gercekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir. Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sursun. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara...

Doğumgunun kutlu olsun, mutlu ol senelerce. Sana boncuktan kuş yaptım, konacak pencerene..

Yeni yaşın dilediğin tum guzellikleri, beklemediğin surprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR!

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar coğaldıkca yaşamın daha cok aydınlanacaktır. Yeni ışığın KUTLU OLSUN.

Yeni bir yaşın once sağlık, sonra dilediğin tum mutlulukları getirsin! NiCE YILLARA...

seni cok seviyorum aşkım, Bugun her gununden daha ozel ve guzel gecsin doğum gunun kutlu olsun,

Doğum gununu Kutlar sağlık mutluk ve huzur dolu uzun omurler dilerim, nice yıllara...,

iyiki Doğdun iyiki varsın Sevgi ve Mutluluk Dolu daha nice doğum gunleri dilerim.

Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın

sana daha nice mutlu yıllar ve omur boyu huzurlu, stressiz ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

unutulduğunu sandığın anda gelen doğum gunu mesajı

Nice yaşlarını birlikte gecirmemiz dileğiyle. Doğum gunun kutlu olsun sevgilim.

Sen benim mutluluğum, hayatımın en guzel varlığısın. Doğum gunun kutlu olsun.

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi onemli değildir. Onemli olan duyguların ifade edilmesidir. Doğum Gunun Kutlu Olsun.