Kısa Kucuk Mesajlar
Anlamlı Kucuk Mesajlar

Merhaba Sevgili Melek'ler gun icinde sizlere cok guzel kardeşlik mesajları sunmuştuk. Şimdi ise yine guzel ve anlamı daha da guzel olan kucuk sozler iceren anlamlı kucuk mesajlar paylaşıyoruz arkadaşlarım. Bizden bu konuda rica da bulunan tum ziyaretci arkadaşlarımızı bu sayfamıza davet ediyor ve sizleri ilgili sozler ile başbaşa bırakıyoruz.

Bir kucuk Aşk icimdeki Sana Buyuttuğum Senin icin Suladığım Bir Duygu Benimkisi..

Kucuk kalbime Buyuk Hafrlerle yazdım Adını Adın kalbimde hayalin Gozlerimde Aşkım..

Kucuk Sunyamın icinde Koskocaman Bir Sevgisin Bebeğim..

Aşk Yaş tanımaz Kucuk Buyuk hangi Yaşta Olursan ol Kalbin Sevmeyi biliyorsa Aşk Kural tanımaz..

Kucuğum Seviyorum Seni bebeğim ozluyorum Seni Hasretinle Prangalar vurdum Kucuk kalbime Bekliyorum Seni.

Sigaramdaki Nefeslerimin Buyuk Umutları Bedenim icindeki Kucuk kalbimin Buyuk Umutlarısın.

Gercek Sevgi Kucuk Duyguların Buyumesiyle Coğalır Sendeki ben Gibi Bebeğim..

Kucuk Umutlarım var benim Seninle Kucuk hayallerim Var Sana Olan Sevgimle Kucucuk Ellerini ozledim Kucuğum benim..

Kucuk Hataları Buyutme Sevgilim Kucuk Dunyama Buyuk umutlar ver sevgilim..

Aşk Sayfamı yeniledim Seninle yeni bir dunya Kurdum kendime kucuk ama huzurlu seninle..

Bukemez Bileğimi Acımasız hayat ismini Yazmışım kalbime Mutlu Olmak icin Hayal ediyorum Seni Acımasız hayat Kucuk Umutlarımı ALsada Seni Alamaz Hayatımdan Bebeğim.

Yaşanacak EN buyuk Mutlulukların Sahibisin Yaşanacak En buyuk Dertlerin Gerisindesin Aşkım Dertler benim Sevincler Seninle Olsun Kucuk meleğim..

Benim kalbim fabrika Cıkışlı Değil bebegim benim Kalbim Seninle işlenmis ALLAH vergisi Birtanem..

Yaşanan Tum Buyuk Kucuk Mutluluklar Seninle Olsun Yaşadığım Sevinclerin Adı Sen ol Aşkım.

Guzellikleri Seninle Acıları Dertlerimi giden gemilerde bıraktım ve yatım gemileri senin icin geldim mutlu olmak icin seni sevdim.

Seni Duşunurken gozlerim parlıyor seni hayal ederken kalbim kıpır kıpır atıyor seni seviyorum aşkım.

Hayata Karşı Asi Duygularımın Sahibisin Kalbimdeki Hayata isyan eden sesimsin bebeğim.

Gul Sadece benim icin Hayat Sev Acımasız olan Hayata Karşı Sev! ben Seni ben Seni Severken Butun Dertlerimi Attım hayatımın gerisine.

umut dolu sozlerimsin kucuk kalbimin tej sahibisin guzel sozlerimin rengisin seviyorum seni birtanemsin.

Aşk Kitabıma Yazılmış En guzel isimsin hayatımı Adadığım Birtanemsin..

Canımın Canı Kucuk Kalbimin Atar Damarısın, Sen Benim Dunyamın Nefes Alışısın..

kucuk Sevgiler buyuk aşkları buyuk aşklar ise destanları yazar..

yarınımı bekliyorum seninle kucuk sevgiler buyuttum senin icin kalbimde...

Damarlarımdaki Kan, Sozlerimdeki ilahsın! hayatımda tek! Yaşamaya Değersin bebeğim..

Seninle 1 Saat yetiyor Herşeyi unutmaya sadece guL bana ozaman seviyorum seni de bana! senin icin yaşıyorum bu dunyada.

Sen Bir Guzelliğin En Zerafetli Gosterisi Sen Guzel Sozlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim..

Ne yazılar ne sozler yetmez Seni Anlatmaya Kucuk Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden başka kimse..

kuculen umutlarımın buyuyen yarınlarısın aşkım.

Hayat Bir işkence Seviyorum Seni Delice, Kucuk kalbim Ellerinde hadi cek beni kendine..

Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın..

Emin Olki Bu Kalp Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim.