duygu dolu sozler sevgiliye aşk dolu sozler sevgiliye hasret sozleri aşk hasret sozleri
Hani insan ağlamak ister, g ozlerinden yaş gelmez ! Hani gulmek ister,yurekten gulemez. Hani birini beklersin ama o hic gelmez! İste o zaman olmek istersinde ecel gelmez

Gozlerin sular kadar berrak guluşun bir cocuğunki kadar sıcak bana benden ayrı gecirdiğin her anı anlat... Seni cok ozledim.

Zaten tabiatı bile ayrılık uzerine kurmamışmı yaradan, yaprak duşer dalından damla ayrılır bulutlardan seviyorum derken bile ayrılır sozler dudaklardan..

Biri var uzaklarda haykırıyor, biri var uzaklarda seni ozluyor, biri var uzaklarda seni sensiz yaşamaktan korkuyor, biri var uzaklarda seni cok ama cok seviyor...

Ellerini tutmaktan değil, birgun bırakmaktan korkarım. Acı cekmekten ağlamaktan değil, seni incitmekten korkarım. Seni sevmekten değil ben sensizlikten korkarım.

Beklemek guzeldir donecekse eğer beklenen.... Ozlemek guzeldir ozluyorsa eğer ozlenen..

Yalnızlık gecelerin, umit bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudakların, sen ise yalnız benimsin birtanem...

Ben her gece sen uyurken deniz olup vuruyorum sahillere, ruzgar olup esiyorum sessizce, sen uyurken yureğim geliyor ustunu ortmeye, bensizken uşumeyesin diye

Telefondaki sessiz nefesine, sıcacık gulumsemene, karşımda otururken beni suzmelerine hasret kaldım. İnanki varlığına, arkadaşlığına, dostluğuna muhtacım. Seni İnanılmaz Ozledim.

Unutamam ki, beni hic tanımamışsın, severken unutmak olmaz anlamamışsın, bunca yıl yalanmış aşkı bulamamışsın, yanı başımdaydın oysa cok uzakmışsın.

Kış baharı ozler bende seni,toprak suya hasret bende sana, acımasız bir dunya herşeyi yalan, sevgisiz bir hayat mecburuz buna.

Ozlem bence ne bir şeye duyulan hasret nede ulu bir arzulayış. O bence icten ice ağlayış yada senden ayrı yasayış...

Şimdi sensizliğin ucurumlarındayım. Girdaplarındayım yalnızlığımın. Yokluğun kaygı... ozlemlerindeyim. Yureğimin seninle olduğu heryerdeyim.

Biraz buruk bir duygu yuklenirse yureğine gozlerin zaman zaman takılırsa uzaklara kulakların ansızın cınlarsa bilki bir yerlerde delice ozleniyorsun.

Balıkların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yureklerinde hissederler bende şimdi sana dokunamıyorum cunku sen hep yureğimdesin.

Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi icin, uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgecemezsin, vazgecersin ama unutamazsin

Sen seni ozleyenlerin ozleminden habersiz ozlenmektesin sen var ya sen ozlenenlerin icinde en cok ozlenensin.

Yanlızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak collerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni arayıpta bulamamaktır...

Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gozukuyorsa gokyuzune bak ve sabahı duşun inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın.

Yaşamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz... Unutma sevmek daima beraber olmak değildir. Sen yokken bile seni o yurekte yaşatabilmektir..