babalar gunu 2010 babalar gunu 2010 gunu mesajları mesajları uzun
Babalar gunu yaklaşırken sizlere babalar gunune ozel en guzel sevgi sozcuklerinden oluşan babalar gunu sozlerini paylaşmak istiyorum

* Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını sondurur. "Hz.Muhammed"

* Babacığım seni cok seviyorum. İyi ki varsın,iyi ki yanımdasın,iyi ki babamsın. Babalar gunun kutlu olsun...

* Babanın erdemlerı cocuklarının servetıdır.

* Babanın mirasını mı istiyorsun? Bilgisini oğren. Onun parasını hemen harcayabilirsin.

* Babanın rolu, yuz ogretmenınkıne bedeldır.

* Bana yaptığın dunyadaki en buyuk iyilik bana dunyanın en iyi orneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gun sadece senin...

* Bana yaptığın dunyadaki en buyuk iyilik bana dunyanın en iyi orneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gun sadece senin...

* BIR BABA, KENDI MUTLULUGUNDAN COK, COCUKLARININ MUTLULUGU ILE MUTLU OLUR.

* Bir adam yaşlandığını anlar, cunku babasına benzemeye başlar. "Gabriel Garcia Marquez"

* COCUKLUK CAGINDA BABA KORUMASINDAN DAHA GUCLU BIR IHTIYAC DUSUNEMIYORUM.

* Cok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, Babalar gununu kutlarım.

* Dunyanın en yakışıklı babasına, seni cok seviyoruz, babalar gunun kutlu olsun..!

* Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam, benim sevgili babam. Babalar gunun kutlu olsun...

* Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam, benim sevgili babam. Babalar gunun kutlu olsun..!

* Her zaman soylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar cok sevdiğimi bildiğini.. Ve ben ne kadar karışık cumleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini.. Cunku o benim BaBaM..

* INSAN BABASINA BORCLU OLDUGU SAYGIYI, ANCAK BABA OLUNCA DUYAR.

* İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hic bırakmamışsın. Babalar gunun kutlu olsun...

* Koklanacak gul, acılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gozlerinden esaret aldığım gunleri hep yaşamak isterim.

* Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman uzerimde hissettiğim dun de bugun de yarın da hep yureğim kadar yakınımda olan babacığım. Seni Cok Seviyorum...

* Sen guclu bir cınar gibisin.. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dunyayı bile fethedebilirim.. Cunku bana hep guc verirsin.. Babalar gunun kutlu olsun...

* Sen guclu bir cınar gibisin.. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dunyayı bile fethedebilirim.. Cunku bana hep guc verirsin.. Babalar gunun kutlu olsun...

* Sen gullere ozenme guller sana ozensin. Uzme tatlı canını sen gullerden guzelsin. Ozgurluk kadar ozel guller kadar guzelsin. BENİM GUZEL BABACIĞIM

* Uzerime sabır tohumları ekip sevgiyle suladığun gulunun bilmeni istediği bir şey var. Seni Cok Seviyorum. .
* Uzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gulunun bilmeni istediği bir şey var. SENİ COK SEVİYORUM CANIM BABACIĞIM.

* Ateşin yaktığından, Guneşin hareket ettiğinden, gerceğin bir yalan olduğundan kuşkulan fakat benım seni sevdigimden asla kuşkulanma babacığım, babalar gunun kutlu olsun.

* Dunyadakı cıceklerın en guzelı guldur gullerın en guzelı ıse sen gunun kutlu olsun babacığım.

* Gelıncıklerın en sadesıne papatyaların en guzel kokanına gullerın en guler yuzlusune babaların en sevgılısıne babalar gununuzu bır kez daha kutluyorum.

* Koklanacak gul acılacak gonca yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgılı babam ıklımınden tasasızlık sevgınden cesaret ve gozlerınden esaret aldığım gunlerı hep yaşamak ıstıyorum.

* Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgısını her zaman uzerımde hıssettığım dun de bugun de yarın da hep yureğım kadar yakınımda olan babacığım senı cok sevıyorum.

* Sen Allaha dılenen dılek goklere uzanan ellerımsın sen gozumden suzulen yaş duşuncem hasretımsın. Sen anlatmak ısteyıpte anlatamadığım, kelımelerle ıfade edemedığım bırıcık babamsın.