Selam Arkadaşlar,

Şimdi sizlere neredeyse hicbir şey bilmediğim 2 konu hakkındaki soruları yonelteceğim:

1)- Yeni nesil konsalar cıktığı icin eski konsollar (PS3 VE XBOX360) fiyatları duşuyor ve daha da duşecek. Bende bu malzemeleri Haziran ayında alacağım icin iyice fiyatların duşmesini bekliyorum.

İlk sorum şu: PS3 mu Xbox 360'mı?

Duyduğuma gore Xbox live online oynamak icin bile para alıyormuş. Bende oğrenciyim. Bu nedenle cok fazla para veremem ama ps3'unde oyunları xbox360'a gore fiyatlı dediler. Bu konuda tereddutlerim var.

Ayrıca Xbox 360 konsolu ps3'e gore daha iyi diyorlar,

Ben oyunları online da oynayacağım da hesaba katılırsa konsolun onlinedaki performansı da benim icin onemli.

Bir diğeri ise konsollarn 12gb 500gb gibi modelleri var bunlar sadece depolamaya mı etki ediyor? Yani 12gb'k bir konsola sadece 1 oyun mu yukleniyor?

2)- İkinci sorum ise monitorler hakkında. Bir monitor almak istiyorum eski montorum VGA ve kare (1280 x 1024) bu yuzden değiştireceğim. Yani konsol icin bir monitor alacağım.

Hangi monitoru secmeliyim? Ama monitor butceme gore buyuk ebatta olmasını istiyorum.

Hepsine ayıracağım Toplam butcem: 700 - 750 TL civarı.

NOT: Butceyi hesaplarken online sipariş vermek istemiyorum yani teknosa, vatan veya gold gibi yerlerden elimle almak istiyorum. Ayrıca konsollar haziran ayında tahmini bu kadar duşer diyerek de fiyatı hesaplayabilirsiniz.