kadınları etkileyen sozler kızları etkileyen sozler kızları etkileyecek kızı etkileyecek
Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır: O da gecip giden zaman...
Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım icine delice esen bir ruzgar gibi..bir sonbahar gunu yururken eline duşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!
Ben kimseyi boyle delice kıskanmadım, hic kimseye boyle yurekten bağlanmadım, ben kimse icin bir gun oturup ağlamadım. Yalnızca senin icin Aşkım.
Ben ne sevdalar gordum soylenip soylenip bittiler; ben ne sevdalar gordum hic bilinmediler ama surduler...
Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.
Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugunde bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!
Ben seni unutmak icin sevmedim ama ne icin sevdiğimi unuttum.
Ben senin gozunde bir damla yaş olmak isterdim.Gozlerinde doğup, guzel yanaklarında suzulmek ve en sonunda sımsıcak dudaklarında kurumak icin...
Ben sevdanın sokağında oturuyorum. Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.
Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev... Bir ıyl değil on ıyl değil bin ıyl mesut olurum.
Beni hayata bağlayan ve bana hayatı sevdiren iki şey vardır: Aşk ve ozgurluk. Aşkım icin hayatımı feda ederim ama ozgurluğum icin aşkımı da feda ederim.
Benim butun dualarım seninle. Sen bir omur boyu mesut olasın diye..Yalvarırım gunduz gece, hayalin gozlerimde, benim olasın diye...
Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat.
Bir bakışın manası hic bir sozde yok..! Bir bakış bazen zehir bazen şifa verir. Bir bakış bir bakışı aslından emin eder. Unutma bir tanem sevenler daima gozleriyle yemin eder.
Bilinmeyen diyarlarda yuruyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Ruyalarımda gorduğum tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!
Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler boyle der. Gokusagini takip ettim gecenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canimsin. Sevgililer gunumuz kutlu olsun.
Biliyorum Sen Guneşsin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyaıym Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
Biliyorum okuduğun kitaplar gibiyim senin icin yeri gelince hatırlanacak SENSE YAKTIÐIM Ş İİRLER GİBİSİN HİC AKLIMDAN CIKMAYACAK
Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara. Bir cana hasret, bilmezler...
Bir an buruk bir acı saplanırsa yureğine, gozlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa bil ki bir yerlerde ozlemişsindir beni
.