Arkadaşlar şu an internete baktığımda her ikisinin de sıfırını bulmakta zorlanıyorum. Sandığım kadarıyla stoklar tuketildiği icin stokcu insanlar fahiş fiyatlardan satıyor. Yanlışım varsa duzeltin. Benim bu zamana kadar hic PS ya da Xbox deneyimim olmadı arkadaşlar. Sadece pes kafelerde oynamışlığım var. Ve bir PS 4 almaya karar verdim. Fakat Hepsiburada uzerinden baktığımda orijinal olarak satıldığı iddia edilen iyide incelemeleri olan bir iki kişi gordum. Link yasak mı değil mi bilmiyorum o yuzden şu an atmayacağım. Fiyatlara baktığımda (Trendyol ve Hepsiburada uzerinden) "sıfır" denilen konsollarda Slim 500 GB modeli 7699 TL, Pro ise 9999 TL. İkisini de baktığımda arada ucurum bir fark gormedim acıkcası fakat Pro butcemi biraz zorlayabilir. İleride 4K televizyon ya da monitore gecme gibi duşuncem yok acıkcası Pro'yu duşunmemin iki sebebi var ust model olduğu icin cok bir fark goremedim arada ve bazı oyunları 60 FPS de oynatıyormuş galiba oyle duymuştum. Onun dışında bir belirleyici etkenim yok. Sadece 30 FPS duşuk bir değer gibime geliyor. Cunku bilgisayar oynucusuyum normalde. 2. el tecrubem de hic yoktur. Ama sahibinden e baktığımda Slim ile Pro arasında fiyat farkı iyi miktarlarda acılıyor gibime geldi. Kafam cok karışık arkadaşlar bilgili olan arkadaşlar yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden teşekkurler.