Cok basit kurallar vardır: PS3 emulatoru videolarının altına yorum yapacaksınız diyelim, ne diyor "Yorumlar yukleyici onayı icin beklemeye alınabilir.". Neden? Cunku hepsi fake...

Bir başka kural, boyle bir emulator cıksa zaten hepimiz kullanıyor ve PS3'e para vermiyor olurduk.

Ucuncu konu, PS3 CELL mimarisi kullanıyor. PC ise x86 mimarisi. Bu kadar komutu donuşturecek bir babayiğit henuz cıkmadı. Hepsini gectim, PS3 icin oyun kodlamak o kadar zor ki, SONY bile PS4 ile bu mimariyi terk edip x86'ya geciyor, bildiğimiz PC mimarisine!

Bir başka konu daha var: İndirin bakalım bu emulatorlerden birini (23 MB boyutundaki kıcı kırık bir dosyanın koca PS3 oyunlarını emule edebileceği sacmalığını bir kenara bırakıyorum) acabiliyor musunuz. İlk sitedeki Norton'a takıldı. Norton anında sildi. Hadi diyelim ekledim guvenli olarak. Bu defa da sonsuz bir "ROM" dongusu var. E abi ROM'u neden icine koymadın? Nedeni belli. Amac sana reklam gostertip para kazandırmak. ROM falan yalan dolan. Emulator hic calışmıyor ki zaten...

Bir diğer linkte dosyayı indiriyorsun. RAR icinden RAR cıkıyor. Şifreyi elde etmek icin anket tamamlaman gerekiyor. Bakın, şunu anlamanız lazım artık: bir şey size bir anket doldurmadan dosyayı indirmeye izin vermiyorsa zaten indireceğiniz dosya %100 fake'dir. Bakın%99 demiyorum, %100 fake!

Kısacası bu PS3 emulatoru muhabbetlerini cok gordum, cok duydum. Boyle bir emulator cıkarsa zaten bunun duyurulacağı yerler bellidir. İnternet "yıkılır" zaten.

Bu yuzden boyle sacmalıklara "inanmayın". Guzel vaktinizi boşa harcamayın...