PlayStation PS5 alınır mı?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PS5 alınır mı?
-
13-11-2022, 19:09:50Oncelikle herkese iyi sosyaller. Yakın zamanda bir Gaming laptop aldım her ne kadar performansı pek beklemediğim gibi cıksa da FIFA & Valorant benzeri oyunları rahatlıkla oynuyorum fakat RDR2, Cyberpunk gibi oyunların pek akıcı olacağını sanmıyorum bu yuzden yeni cıkan oyunları pek deneyimleme şansım olmuyor. Acıkcası ben de PS5 almak istiyorum ozellikle yeni cıkan PS5 1200 modeli eski modele gore cidden hafiflemiş fakat şoyle bir sıkıntı var ki PS5 ile ilgili neredeyse hicbir video izlemedim ve pek bilgim yok bu yuzden birkac sorum olacak: Oncelikle PS5 performansı nasıldır, yeni cıkan ve cıkacak olan oyunları akıcı şekilde oynatır mı? PS5 4K seceneği var fakat sanırsam performans modu olmadan 30 FPS oluyormuş oyunlar acaba performans modu goruntuyu cok etkiliyor mu? 4K ile 1080p arasında izlediğim videolarda pek fark anlayamadım hayatımda da hic 4K oyun oynamadım cok fark ediyor mu? Son soru olarak grafikler oyunlarda iyi mi? Bu soruları cevaplandırabilirseniz sevinirim. PS5 Amerika'dan gelecek bir kuzenim getirecek sanırsam orada 700 dolar civarına cıkmış sizce bu fiyata PS5 alınır mı? Ve standart Edition mu almalıyım yoksa digital mı? Biliyorum biraz uzun oldu ama yeni 4K televizyon almayı da duşunuyorum bu yuzden PS5 icime sindi gibi sizin duşuncelerinizi dikkate alıp karar vereceğim.