yi biriyim, ama melek değilim. Gunaha girdiğim olur, ama şeytan değilim. Ben yalnızca bu koskoca dunyada sevecek birilerini arayan kucuk bir kızım.
Erdemli bir kız opuşur ama aşık olmaz, dinler ama inanmaz ve terk edilmeden once terk eder…
Bu makyajın altında ve gulumsemenin ardında sadece dunyayı arzulayan bir kadınım.
Bir erkeğin dunyasında yaşamaya aldırmam, yeter ki orada da bir kadın olarak bulunabileyim.
Kimseyi kandırmadım. Ama insanların kendilerini kandırmalarına izin verdim. Hic biri benim kim ya da ne olduğumla ilgilenmedi. Bunun yerine benim icin bir karakter yaratmayı tercih ettiler. Onlarla elbette tartışmayacaktım. Cunku nasılsa olmadığım birine aşıklardı.
Erkeklerle eşit olmak isteyen kadınlar tutkularını kaybetmiş olanlardır.
Eğer aptal bir kadını oynamam ve aptalca sorular sormam gerekirse, akıllı bir kızmışım gibi davranmaya başlamam yeterli olurKesinlikle bir kadınım ve kadın olmak beni cok eğlendiriyor.
Elbette benim de duygularım var. Ben de bir insanım. Tek istediğim sadece ben olduğum ve yeteneklerim icin sevilmek.
Mağdurlar toplumunda yaşıyoruz. Bu oyle bir toplum ki, insanlar ayakları uzerinde durarak ya da direnerek değil, kurban edilerek rahata eriyorlar.Tek başına mutsuz olmak, biriyle mutsuz olmaktan iyidir
İhtiyarlamadan once yaşamak zorundayız. Cunku pişmanlık duymak en az korkmak kadar aptalca…