masal ile ilgili sozler mutluluk ile ilgili masal mutlulukla mutluluk masallar mutsuzlukla sozler
Mutlulukla ilgili sozler,
Genelde mutlu olduğumuzda bunu bir şekilde ifade etmenin yanı sıra, gelişen teknoloji ile birlikte msn ve benzeri şeylerde yada ne bileyim telefonun acılışında kullanırız.

Hemen gercekten gorunuşu ile mutlu olduğunu anladığım bir fil resmi koyarak başlıyorum işe arkadaşlarım.

İşte sizlere kullanabileceğiniz mutlulukla ilgili harika sozler.

--- Mutluluğun formulu, gerektiğinde onemsiz şeylerle meşgul olabilmektir. - Edward Newton

--- İnsanların mutlulukları ya da mutsuzlukları, kaderin olduğu kadar da karakterlerinin eseridir. - La Rochefoucauld

--- Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak icin coğu zaman elimizi uzatmak yeter. - George Sand

--- En buyuk sayıda insana en buyuk mutluluk|mutluluğu veren eylem en iyidir. - Francis Hutcheson

--- Bahcelerinde lahana ekenler bizden uc veya dort kat mutludurlar. - Rabelais

--- Mutlu yaşam, tutku ve korku uzerinde mantığın ve duşuncenin elde ettiği bir zaferdir. - Lucius Annaeus Seneca

--- Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır. İnsan hayatı, bir tur hata olmalı. - Arthur Schopenhauer

--- Doğuştan gelen tek bir yanılgı vardır. O da mutlu olmak icin burada olduğumuzu sandığımızdır. - Arthur Schopenhauer

--- Mutlu bir hayat olanaksızdır; insanın başarabileceği en iyi şey kahramanca bir hayattır. - Arthur Schopenhauer

--- Beyin olanca gucuyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunc etkinliği daha uykuda olduğu icin cocukluk, hayatımız boyunca ozlemle geri donup baktığımız masumiyet ve mutluluk donemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer

--- Tum sınırlamalar kişiyi mutlu kılar. Gorme, etki ve temas alanımız ne denli dar ise o denli mutlu oluruz; ne denli geniş ise o denli sıklıkta kendimizi azap icinde ya da urkutulmuş duyumsarız. Cunku bu alanla birlikte kaygılar, istekler, urkunc şeyler de coğalır ve buyur... - Arthur Schopenhauer

--- Benim dertlerime derman olmanı istemedim,bana hic yaşamadığım mutluluklar yaşatmanı istedim- Atilla Cicek

Bu sozlere ek olarak sizinde ekleyeceğiniz sozler var ise hemen soldaki bulunan BU KONUYA YAZMAK İCİN TIKLAYINIZ ibaresine bastıktan sonra mesajınızı yazabilirsiniz...