Selamlar, az once indirimin bitmesine az kala Cyberpunk ve metro serisini aldım. Metro serisinde cok bug olduğunu soylemişler fakat series s/x oynayanlar fazla bug gormemiş. Gecen gunlerde/haftalarda Cyberpunk yeni guncellemeler almıştı. Series s/x icin optimize edilmiş diyorlardı.
Şu an da sanırım 1080p/30fps stabil veriyor. Fakat 2K scale edebiliyormus bu doğru mu? 4K TV de oynuyorum fakat şu ana kadar 1080p oyunlarda kotu grafik gormedim. 2-3 metre uzaktan oynadığım icin belki. Bu arada son 2 gundur Xbox'ta sıkıntılar yaşıyorum. Tomb Raider oynuyorum, ekran goruntusu alırken coktu bir anda anlamadım. Ek olarak Xbox'u ilk kez sabah acınca, YouTube'a girdiğimde donuyor ve Xbox giriş sayfasına donup YouTube'dan cıkış yap diyene kadar oyle kalıyor. Bu surec bilemin 2 dakikamı yiyor. Son olarak Xbox'ta bugun "ses yok goruntu var" olayı yaşadım. Oyun oynarken direk kontrolden Xbox tuşuna basıyorum oyunu duraklatmak icin. Fakat tekrar oyuna donduğumde "ses yok goruntu var" oluyor. Cozumu ise oyunu tamamen kapatıp ya da oyunun ana menusune donup tekrar oyuna girdiğimde cozuluyor. Bir diğer sorun ise gunde en az 2-3 kere yapıyor. Bir anda goruntu gidiyor ama ses var. Cozumu ise TV'den HDMI 1 yerine TV seciyorum sonra tekrar HDMI 1'i seciyorum ve goruntu geliyor. Bu surecte ses var goruntu yok. Bu olay video ya da film izlerken oluyor. Oyun oynarken bir sorun yok.
HDMI ile ilgili olan sorun TV'den kaynaklı mi? Daha once TV'ye laptop bağlayıp saatlerce kullandığım oldu hic goruntu gitmedi.
Xbox Cyberpunk Xbox SS'de stabil mi?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox Cyberpunk Xbox SS'de stabil mi?