Sevdiğiniz kişiye sevgililer gununde icinizden onunla gecen ve ona hissettiğiniz duyguları guzel sozler ve mesajlarla gondermek istemezmisiniz o halde işte sevgililer gunu icin sevgi mesajları

♥Denizi icerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi cırpınıyorum. Mavi gozlerini ozluyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun.♥

♥Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki.♥

♥Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin... Sevgililer gunun kutlu olsun!

♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Opsem doyasıya, koklasam seni, en buyuk hediye odur bana.♥

♥Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim.♥

♥ Benim icin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim.♥

♥Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum♥

♥Sen Kısa hayatımın oz Aşkısın Sen Sozlerimdeki Tek Canlısın Aşkım..♥

♥Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun. Sevgililer gunun kutlu olsun!♥

♥Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yasamaya razıyım seninle... Daha nice sevgililer gununu beraber gecirmek dileğiyle.♥

♥Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun.♥

♥ O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun!♥

♥ Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.. Sevgililer gunumuz kutlu olsun.♥

♥ Bazı ruyalar diğerlerinden daha uzun surer. Bazıları da cok cok guzel. Benim en uzun ve en guzel ruyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer gunun kutlu olsun!♥

♥ Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Simdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyorum. forumdas.net ♥

♥Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri astı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer gunun kutlu olsun♥

♥Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya calış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni...♥

♥ Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara fısıldasınlar seni ne cok sevdiğimi ve ozlediğimi.♥

♥Bir demet gul vermek isterim sana. Gullerden guzelsin aslında. Gulu bir gun, seni sonsuza dek seviyorum. ♥

♥Paylaştıkca coğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hic unutmayalım ve sevgimizi daima coğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gunune♥

♥Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... Nice sevgililer gunlerine minik bebeğim.♥