En guzel 14 şubat sevgililer gunu mesajlarını arıyorsanız işte aşağıdaki mesajlar ve guzel sozler tam size gore

Sen guneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer gunun kutlu olsun!
Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki.
Sen en buyuk sevgiyi hak edecek kadar mukemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar ozelsin.
Denizi icerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi cırpınıyorum. Mavi gozlerini ozluyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun.
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer gunun kutlu olsun
Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum. Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var..
Gozlerin nehir kırpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa. Sevgililer gununde bir opucuk borclusun bana.
Bir 14 Şubat sabahı yine. Duşunuyorum da sensizmi gececek acaba sevgilim bugun gorebilecekmiyim bilmiyorum, seni tutup ellerini sarılıp belki de, soylemek istiyorum ne kadar sevdiğimi, kollarımda olacakmışın sevgililer gununde. Bir demet gul ile bekleyeceğim seni, sadece ben ve ozlemlerim olacak...
Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Soz verip de tutmadıgın gunler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar,bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kacırdığın geceler kadar, sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğını zalim...
Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin aşığım sana. Sevgililer gunun kutlu olsun Bitanem, seni cok seviyorum.
Yine bir Sevgililer Gunu, boylesine guzel bir gunde bitip tukenmeyen yollardayım sevgilimin kollarında olmak varken uzaklardayım. Boyle bir gunde yine isyanlardayım caresizce sevdiğimden ayrı...
Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim...
Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya calış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni...
Sen collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, guneşim sensin... Bil ki cok ozlendin... Sevgililer gunun kutlu olsun...
Bazı ruyalar diğerlerinden daha uzun surer. Bazıları da cok cok guzel. Benim en uzun ve en guzel ruyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer gunun kutlu olsun!
Sevgililer opuşurken neden gozlerini kapatır bilir mısın? Cunku gozleriyle değil de kalpleriyle gormek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim cunku seni cok seviyorum. Sevgililer gunumuz kutlu olsun.
Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler. Ben o yıldızı gordum, o da sensin Birtanem?
Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.
Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim... Sevgililer gunumuz kutlu olsun.
O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun!
Doğan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer gunun kutlu olsun!
Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer. Sevgililer gunun kutlu olsun Aşkım.
Bazı aşklar okyanus gibidir gormesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kışkanır sana olan sevgimi. Gormesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!
Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Opsem doyasıya, koklasam seni, en buyuk hediye odur bana.
Sana doğru bir kelebek ucurdum, dalgaları denizleri astı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer gunun kutlu olsun Bitanem.
Seviyorum seni ben hergun anacağım, sevgilim aşkım diyerek sana koşacağım seni bir gun anıp sonra atmayacağım sevgim buyuktur bir gune bırakmayacağım.
Ben cicek armağan etmiyorum sana canım, goreceksin; gozlerimde, yureğimde, elimi tutarsan eğer, kalan son yudumumla suladığım orkideyle geldim sana, sana olumune; aşk adına verdiğim yureğime, kabul edersen eğer.
Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gozbebeklerine ağlayacaksın, bir burukluk duyacaksın vefasız yureğinde beni unutmayacaksın, bir kabus gibi uykularını boleceğim gece yarısı, nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.