Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum anne. Cunku aslında senin kucuk bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler gunun kutlu olsun.

Anneciğim, bir gunumde değil her gunumdesin. Annem olman dunyadaki en buyuk şansım, iyi ki varsın. Anneler gunun kutlu olsun

Bu dunyadaki en guvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dunyadaki en buyuk şansım. Seni seviyorum

Fedakarlık, sevgi, sabır ve guzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim.

Yureğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin cok teşekkurler canım anneciğim... Anneler gunun kutlu olsun.

Mesafeler uzak olsa da yureğim hep seninle canım annem... Anneler gunun kutlu olsun!

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne.

Kelımelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et dersen bana herhalde sadece "anne" derdim..Anneler gunun kutlu olsun...

Bir gunumde değil her gunumdesin. Her gun her sanıye benimlesin. Herzaman bana destek oldun. Sen benim ıcın cok ozelsın. Anneler gunun kutlu olsun...

Sevgili anneciğim, birgun umarım bana gosterdiğin sevgi ve sabrı sana gosterebilme şansım olur.Anneler gunun kutlu olsun.

Benım ıcın herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesıne . Anneler gunun kutlu olsun .

Anne seni seviyorum.Belki sevgimi her zaman gosteremıyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun.Anneler gunun kutlu olsun.

Eğer bana gozlerınle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi cok iyi anlardın... Anneler gunun kutlu olsun...

Anneciğim seni ben ciceklerden yemişten ve klasık dortluklerde anlatıldığından daha cok fazla severim, seni coook severim.

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler gunun kutlu olsun..

Anneler gunun kutlu olsun Annem! Her zaman soylemesem de seni cok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun.

Bana verdiğin sevgiyle butun dunyam cicek actı. Onları hic soldurmadım annem. Anneler gunun kutlu olsun.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni cok seviyorum.

Sen evimizin kralicesi, başımızın tacısın.. En aziz varlığımız. Anneler gunun kutlu olsun annem.

Anneciğim seni ben ciceklerden yemişten ve klasik dortluklerde anlatıldığından daha cok fazla severim, seni cook severim...