Arkadaşlar bana gore Bannerlord cok fazla abartılıyor. Yok erken erişimden cıktığında mukemmel bir oyun olacak falan erken erişimde az zaman tanıyın demeler.
Arkadaşlar size bir şey soyleyeyim bu oyun erken erişimden cıktığı halde bile guzel olmayacacak. (Bu arada oyunu satın aldım oynadım bayağı soyleyeyim) neden guzel olmayacak peki acıklayayım. Oyuna her getirdiği yama notlarında neler getirdiklerini goruyoruz. Adamlar bir şey geliştirmiyor elde tutulur bir şey yok adam gibi fix bile atamıyorlar patchle oyunu bozdular gecen bildiğin harita bozuldu savaşlarda maplar yerinden oynuyor garip garip hatalar o kadar fazla hata varki sorun sadece o da değil hata bug falan giderilir ama oyun abi oyun o kadar tekrar ediyor ki ilk 10 dkdan oyunun nasıl tekrar ediceğini goruyorsun. Savaşlar falan zevkli zevksiz demiyorum ama onlar bile yeterli kalmıyor mod gerekli abi oyun modsuz oynanmıyor ben mesela cut everyone modunu indirdim savaşlar daha akıcı guzel geliyor oyunda guzel banner yok adam gibi bir de oyunun ismi Bannerlord ama banner kıtlığı var. Oyunda diplomasi yok yok yani şu oyunda keşke Warband'ın diplomasi mantığı olsaydı diyorum cunku abi diplomasi diye bir şey yok oyunda cok kotu ya secenekler azaltılmış duzgun calışılmıyor şansa bağlı secimler falan oyunda savaş zevkli olmasa.
Şu oyun şu anda aşırı gomulmesi lazımdı hatta lazımdı yani oyun cıktığında cok gomulmesi lazımdı beklentiler cığ gibiydi ama nostaljik duygular esiri bir oyun.
Oyundaki gorev ceşitlilikleri o kadar azki gorev yapasım gelmiyor cok kotu gorevler mesela 2 gun bekle haydutlar gelsin falan ya warbandaki koylu eğitme sistemi bile daha guzeldi. Ayrıca para aşırı kolay kazanılıyor yuksek mevlalar donuyor ortada surekli ve zevkli değil. Oyuna başlıyorsun abi hemen koyluler falan bir anda 20 kişi oluyorsun haydutlar kovalayamıyor haydutlar bu oyunda cok kotu olmuş sıkıştırmayı bilmiyorlar veya teslim olmayı bile adam gibi bilmiyorlar neymiş 70 kişi gidiyorum 6 kişisin bazen teslim oluyor bazen olmuyor oyle işmi var. Ya sadece bunlarda değil yani itemlerdir falan gelişim ağacı o bu şu kısaca abi bu oyuna 150 TL verilmez ben şahsi goruşum olarak 70 TL ustu vermezdim ama bende kandırıldım nostaljik hislerle ama almayı duşunen varsa 70 TL ustu vermesin indirim bekleyin Epic Games'te veya Steam'da.
Bannerlord'un abartılması
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Bannerlord'un abartılması