Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Bannerlord aldım, ve cokca oynadım. Bazı sorularım olacak şimdiden yardımlarınız icin teşekkur ederim.

Surprizbozan: "kısa bir sorum olacak" kime gidersem gideyim boyle bir secenek var, ama tıkladığımda sadece "boş ver" seceneği var. Bu secenek yapım aşamasında mı, yoksa kullandığım bir mod ile mi kaynaklı?

Surprizbozan: "imparatorluğu zayıflat" ben "kuzait" krallığına lord olarak girdim. Bana verilen gorevde imparatorluğun 4 veya daha az yerleşkeye sahip olmasını sağlamamı istiyor. İmparatorluk hangi krallık(ya da hangi krallıklar) oluyor?

Surprizbozan: yoldaşları giydirmekle uğraşmak istemiyorum otomatik giydirme seceneği veya modu bulamadım. Ne onerirsiniz?

Surprizbozan: kapsamlı oyun modu oyunu baştan sona değiştiren bir mod var mı? Ornek Warband'da diplomasi, osmanlı, floris modları gibi

Surprizbozan: kullandığım modlar Harmony.
Uiextenderex.
Butterlib.
Mod Configuration menu v4.
Women in calraida.
Open Source armory.
Attributeperlevel.
Detailed characher creation.
Telepathy.
Autotrader.
Better time.
Rts camera commander System

Surprizbozan: daha fazla mod! oneriye acığım, beğenirsem kullanırım. Not: Kafa koparma modu bende hata veriyor, guncelleme gerekli moda sanırım.

Surprizbozan: merak ediyorum oto bloklama sonradan eklenmiş, oncesinde nasıl oynuyordunuz? Ben denedim imkansız, cunku savaşta onunu goremiyor insan ve cok hızlı gelişiyor olaylar.