2012 En Guzel Aşk Sozleri

Aşk Sozleri 2012, Sevgi Sozleri Anlamlı Aşk Sozleri

https://www.meleklermekani.com/ask-resimleri/195542-2012-ask-resimleri.html konumuzdan sonra şimdide butun aşıklara en guzel aşk sozleri sunuyor ve 2012 sevgi sozleri arayan tum misafirlerimizi bu sayfamıza davet ediyoruz.

-Seni gunde 1 kez duşnuyorum oda 24 saatimi alıyor

- Yol sen olsan yorulmadan yururum, ruyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hic istemem. Son nefesim sen olsan şimdi olurum.

-Hani bir zaman ozlemler kalbini sızlatır cok istersin cok ozlersin ama gidemezsin ararsın ama bulamazsın. Bilki herkes unutulsada sen yureklerde kalırsın.

-Yaşamak istiyorsan bir umudun olmalı, kalbin varsa bir sevgin olmalı, sevdiğin varsa yalnız senin olmalı, sana verilen en buyuk ceza mutluluk olmalı…

-Dost unutulmadığının unutmadığı icin bilir. Dostların hasini bulduğu icin kıymet bilir. Dosta yurekteki en guzel yer verilir. Verilen yeri birtek ALLAH bilir

-Tik tik! Kimse varmı? Ben dili baldan tatlı, yuzu guneşe benzeyen, bakıldığı zaman sevgiyi andıran, guluşuyle cana can katan birisine bakmıştım oralardamı acaba?

-Artık bana ermez, goz kendini gormez, hic kimse belki seni benim kadar sevmez!…

-Hani bir kelebek yakalarsın avucunun icinde, bakmak istersin yaşıyormu diye, baksan kacacak, sımsıkı tutsan olecek. İşte boyle bir şey seni SEVMEK…

-Sev seni seveni dağda coban olsa, sevme seni sevmeyeni bağdatta sultan olsa

-Sen sevki sevende sevsin seni

-Benim icin seni gormek suya benzer,seni yaşamak ise nefes almaya. Susuz uzgun yaşarım ama nefes almadan ASLA…

-Seni yıldızlar kadar cok seviyorum. Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın bana.Tek fark var onlar bin tane sen BİR tane…

-Gercek sevgi kotuluk gorduğunde azalmayıp iyilik gorduğunde artmayandır.

-Guzellik sozde ise sozun en guzeli sende sende, guzellik yuzde ise yuzun en guzeli sende, ama bana gore guzellik kalpte. Kimseye soyleme ama kalbin en guzelide sende

-Dunyada bircok insan var kimi şu anda guluyor kimi şu anda ağlıyor. Dunyanın butun guzelliklerini hak eden biri varki oda şu anda mesajımı okuyor.

-Dostluk dediğin matematiksel olmalı. Sevinci carpmalı uzutuyu bolmeli, gecmişi cıkarmalı, geleceği toplamalı. Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hic olmamalı…

-Buralarada senden cok, bir gorsen anlarsın…Oralarda benden yok bir duşunsen anlarsın.!!

-Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir.

-Gidenler yokluklarıyla değil, giderken soyleyemedikleri sozler yuzunden huzun verirler

-Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, oda sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur.

-Deniz kenarındaki cakıl taşlarını birer birer topla. Sonra yine birer birer atarsın. Bazılarını atmaya kıyamazsın işte sen o kıyamadıklarımdasın.

-Sen hayata ne verirsen hayat sana senin verdiğini geri verir. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama hayat bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. CANIM DOSTUM.

-Hayatın sebebi sevgi ise, sevgi paylaşmak ise, paylaşmak dostluk ise, dostluk hatırlamak ise unutulmadın. SENİ SEVİYORUM…

-Yurekler karşılıklı bekleyiş icindeyse sevgin duyulur elbette. Ozlemek ne renk sence ?. Sen rengi duşunurken ben seni ozlediğimi soyledim bile…

-Neyi ıslatmaya calışıyorsun. Toprak ıslak, yaprak ıslak, ben ıslak. Eğer ıslatmak istediğin gozlerimse onlar zaten ıslak

-Seni severim, seni seveni de severim ama seni benden cok seveni AsLa

-Sevmek suc ise cezamı idam isterim.

-Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parcalayacak kadar asildir.

-Sana gulum diyorum gulu sevdiğim icin. Gule benzetmiyorum cabuk solduğu icin.

-Kul olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gozler seni sevmiş başkasına bakarmı ? …

-Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana

-Sana her şeyimi veririm diyemem cunku her şeyim sensin

-Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey gorursen bil ki o senin icin yanan kalbimdir

-Bakışlar vardır insanı omur boyu ağlatan Yollar vardır aşılması guc olan Kalpler vardır acılarla parcalanan Ve insanlar vardır ki hic unutulmayan Sanma seni sevipte bırakanlardan Benim sevgim mezara kadar olandan…

-Anlatılmaz bir duygu İngilizce LOVE YOU, Fransızca JOTEM, Arapca HABİBİ, ama ben sana Turkce soylemek istiyorum SENİ SEVİYORUM… Dunyada 2 renk gul olsun. Biri kırmızı diğeri beyaz. Sen beni unutursan kırmızılar solsun ben seni unutursam beyaz kefenim olsun.

-Ezelden ecele Ecelden kabire Kabirden hazire Hazirden cennete Gireceğiz biz

-Hayat 3 şeyi sevdim; Seni, kalbimi, umit etmeyi. Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim belki seversin diye…

-Bir gece titreyerek uyanırsan Bil ki resmini optuğum andır… Bir gun yaşlar suzulurse o guzel gozlerinden Bil ki bir tanem yokluğundan olduğum andır…

-Bugunde yarında yureğin kadar yanındayım, kendini yalnız hissettiğinde elini yureğine koy BeN hEp OrDaYıM

-Sıkıntı cekecek kadar gucum, acı cekecek kadar sabrım kalmasa da seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır.

-Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır.

-Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir omrum daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim

-Adını kalbime aşkla susledim, yıllar yılı bir tek seni duşledim, bilmem ki nasıl bir gunah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun

-Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin

-Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar

-Sevgilerin en guzeli seni sevmek Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

-Bir umut vardır hic tukenmeyecek Bir hasret vardır cekilmeyecek, Bir de olum vardır bir gun elbet gelecek Ama sana olan sevgim ne olecek ne de BiTeCeK

-Sen bir pınarsın icilen ama kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlığına doyulmayan, yokluğuna DaYaNıLmAyAn…

-Sen seni ozleyenlerin ozleminden habersiz ozlenmektesin. Sen varya sen ozlenenlerin icinde en cok ozlenensin. -Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum. Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun ?. Benim artık bir gokyuzum var…

-Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir… Cunku sen benim icin daima TeKsİn

-Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı. Ben seni bugunde sevmeyeceğim cunku bugunde bitecek. Ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar HiC BiTmEyEcEk…

-Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryuzune hic guneş doğmazdı

-Kaldırmayın cesedimi o yar gelsin gorsun beni, sızlasın kucuk yureği, sonra orda gomun beni

… -Sen yoksan her şey eksik, sen varsan her şey tamam!

-Sevilenler sevilmeye muhtac oldukları icin değil sevilmeye layık oldukları icin sevilirler. -SEVGİ HAK EDENE VERİLİR

-Giden gitmiştir gittiği gun benim icin bitmiştir… -Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler SEVGİ icin… Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgecemezsin, vazgecersin ama uNuTaMaZsIn

-Ecele sozlu olume nikahlıyız, tesaduften doğduk yaşamak zorundayız, değil midir hepimizin sonu bir avuc toprak, korkumuz olumden değil dostlar tarafından unutulmak

-Zaman; bekleyenler icin cok yavaş, korkanlar icin cok hızlı, yas tutanlar icin cok uzun, sevinenler icin cok kısadır. Ama sevenler icin SONSUZLUKTUR

-SeVmEk oLmEkTiR bEnCe, BeNdE sEvMiŞTim oLmEdEn OnCe

-Aşk seni seviyorum demek değil, seni seviyorum derken titreyebilmektir

-Olum nasılsa birgun gelecek, varsın sevgim uğruna olsun

-Ya ben fazlayım ben dunyada yada bu dunya sensiz fazla bana…

-Ne senle oluyor nede sensiz…

-Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır: O da gecip giden zaman…

-Seni duşunur , seni ozlerim , Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..

-Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi guneşin doğmasını bekle.

-Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklıma vazgectim.

-İcim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni gozbebeklerimde gorurler diye bakmaya korkar oldum

-Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yurek .Ve o yurekte ondan da buyuk bir sen gordum.

-Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gercek, gerceklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun…

- Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim!

-Bana kalsa gokyuzundeki tum yıldızlar yerine butun insanlara .Senin gozlerinde ışlıdayan bir cift yıldızı gonderirdim

. -Gencliğine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.

-Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Geldiler mi?

-Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki…

-Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

-Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da… Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de… Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek…

-Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana cokca olsun cabuk tukenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak uzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir cayın tadını, esen ruzgarın serinliğini, hadi durma oyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

-Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

-Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi oğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni cok seviyorum?

-Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir g

elirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler. Ben o yıldızı gordum, o da sensin birtanem? -Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.

-Karanlık gecede onemli değildir yıldızları gormek. Gunduzleri yıldızları gormek marifet, aşık olmak onemli değil, bir omur boyu sevebilmek marifet

-HaYaTTa iKi KiŞi TaNıDıM..BiRiSi RuYaLaR KaDaR uZaK SeN..DiĞeRi SevGiLiLeR KaDaR YaKıN BeN..HaYaTTa iKi KiŞi TaNıDıM..BiRiSi aSLa BeNiM oLMaYaCaK SeN..DiĞeRi SeNDeN BaŞKaSı oLMaYaCaK SeN..

-İcimdeki duygu beni oldurecek Bekledim bekliyorum ne zaman donecek Şimdi sen gidiyorsun ya Beni kim sevecek hadi sen kıydın da ben kıyabilirmiyim

-Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir..

-Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektir.Ve aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer.

-Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gokyuzunu paylaştığımız surece dostuz!

-Uzaklıklar Kucuk Sevgileri Yok Eder, Buyukleri Yuceltir. Tıpkı Ruzgarın Mumu Sondurup Ateşi Yukselttiği Gibi.

-Allahım beni oyle bir sonbahar ayazı oldur ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gul bile bulamazsın… -Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

-Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla.

-Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

-Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

-Sen benim incimdin. parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gomdum.

-Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gun yağmur yağardı.

- Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasın!..

-Seni denizdeki canlılara anlattım. benim canım sevgilim balıkları bile ağlattın

-Değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın

-Beklemesini bilenin herşey ayağına gelir.

-Dağlar onumde eğilirken kayalara yalvarmam

-Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey odur.

-Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama, biri icin dunyalar kadar onemlisin

-Hepsi gidici sen kalıcı, hepsi anlık sen hayat boyu, hepsi cocukca sen gercekce, hepsi oylesine sen oLeSiYe…

-Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba

-Bugunu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir….

-Hayatı gozyaşlarınla odullendireceğine gulucuklerinle cezalandır….

-Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa.. -Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin?

-Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum

-Seviyorum seviyorum haykırarak soyluyorum kimselerden korkmuyorum olumune seviyorum birgun bana soracaksın ben mi dunya mı diye ?. Ben dunya diyeceğim ve sen kusup gideceksin ama bilmeyeceksinki benim butun dunyam SENSİN

! -Seni ben değil gozlerim secti, onlar sevdi onlar beğendi, banane gidersen OnLaR AğLaSıN !!!

-Cicekler bahcesinde gecsede omrum senin ustune gul koklamam gulum seni koklamak olsada olum sen buna degersin be gulum

-Gozlerin dalarSa bilki duşundum seni, kulağın cınlarsa biLki aNdım seni, gece uyanırsan biLki resMini optum, gozLerinden yaş damLarsa biLki senSiz oLdum…

-İdam sehpasındaki bir mahkumun yaşamayı ne kadar cok seviyorsa bende seni o kadar cok seviyorum -Her yarında bir umut, her umutta bir ozlem, her ozlemde bir sevgi, her sevgide bir tek sen varsın

-Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.

-Bir deniz duşun susuz, bir insan duşun mutsuz, bir gece duşun uykusuz, bir bahar duşun ciceksiz, birde beni duşun sensiz.

-Dal ruzgarı affetse bile, dal kırılmış bir kere.

-Aylar gecsede, yıllar gecsede, bir omur boyle gitsede BeN sEnİ uNuTaMaM

-Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz…

-Ne zaman dağlar sahili, mehtap geceyi dunya donmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım… -Yureğime bir turlu o gitti diyemiyorum.

-Ben senin beni sevme ihtimalini sevdim.

-Seni senle yaşamak varken seni sensiz yaşamak gucume gidiyo.

-Eğer birgun sevdiğin olursa onu kalbine gom.

-Hayat bir oyunsa bende yonetmenim, istediğime rol istediğime yol veririm

-Aklım unut diyor ama kalbim sonsuza kadar seninim diyor

-Seni sevmek gunahsa ben gunahların en buyuğunu işledim

-Sevmek kadar sevilmekte bir acının yara bandıdır.

-Butun aşklar okyanusa benzer, gormesende sonunun olduğunu bilirsin.

-Gokyuzu guneş olsa sensiz karanlıktayım

-Acı cekmek ozgurlukse ozguruz ikimizde

-Silemiyorsan karalayacaksın.

-Gulerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın.

-Herkesin havasını attığı yerde benim ruzgarım eser.

-Tesaduften doğduk mecburen yaşıyoruz

-Kimine Gore Kralım Kimine Gore Yalanım Herkes Rahat Olsun Ben Adamına Gore ADAMIM

-Sevmeyi bilmiyorsan taşıma o yureği

-Yaşamak buysa ustu kalsın

-Sen gullere ozenme guller sana ozensin, uzme tatlı canını sen gullerdende guzelsin, sevgi kadar masum sevilecek kadar OZELSİN -Her kalp kendi şarkısını soyler

-Guven ruh gibidir, cıktığı yere birdaha geri donmez.

-Artık ne farkeder birgun cıkıp gelsende, yıldızları indirip yoluma gul doksende benim icin oldun

-Sevgilim değil ama sevdiğimdin… Artık şimdi nefretim bile değilsin

-Gelme bana canın sağolsun, donme bana yolun acık olsun, ben şimdi başka KaLpLeRdEyİm

-Silgin cabuk bitiyorsa hataların cok demektir

-Zaman sevgini buyukluğunu anlatır

-Seni seviyorum diyen dillere değil senin icin ağlayan gozlere inan

-Sen benim icimde kalan nefes, anlatamadığım duygularımsın

-Deniz, kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez.

-Bırakıp gittin beni…Seni unuttum sanma, zaman alışmayı oğretti belki ama unutmayı asla…

-Sana gelemediğim gun bilki olduğum gundur.

-Sevgimi yazmaya dağ aradım, sevgimden buyuk dağ bulamadım

-Eğer bir gun grurunu yenip, bana geri donmek istersen sakın donme, cunku senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar