aşka dair yazılmış en guzel yazılar mektuba yazılacak guzel sozler
Akşamı son bulan ufuklarda..guneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime soyluyorum..."SENİ SEVİYORUM"

Ne seni unutacak kadar zaman gececek..ne de gecen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma...zaman alışmayı oğretir unutmayı ASLA

Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tum Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Cok Seviyorum

Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yuzunu goremediğim icin cekilmez olsada sesini duyabildiğim icin yaşamaya değer...

Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri cevrilmesi onemli değil onemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır.

Golgeler duşsede yureğinin ustune guneşini sakın sondurme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dunyada...

Guller hep ellerinde acsın, ama dikenleri batmasın.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.Mutluluk hep yureğine dolsun,ama beni unutturmasın.

Bugun bir cicekcinin onunden gecerken bir cicek ben cok guzelim beni al diyordu. Onu aldım ama guzel olduğu icin değil seni gorduğunde utansın diye.

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gunduz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hic olmamalı.

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi once sev sonra terket dediler

Bir destan yazar gibi durmadan gunduz gece ben hep seni yazmışım yureğime gizlice

Tatlı biri var sevilmeye değer, guzel biri var gorulmeye değer, iyi dostlar var ozlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!

Bir sevgi var icim lekesiz tertemiz, Bir ozlem var icimde ucsuz bucaksız,Bir duygu var icimde dalsız budaksız, Birde sen varsın icimde unutulması imkansız...

Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa duştummu dağılırım, Duşunki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Olurum...

Sevmiyorum seni deseydin keşke Ta başından bağrıma taş basar seni unutmaya calışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi cektiklerim Dahadamı cekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gun senin yolunda oleceğim