2012 Doğum Gunu Dilekleri
En Guzel Doğum Gunu Dilek Sozleri
Doğum gunu cerceve resimleri konumuzdan sonra, şimdi de sizlere en guzel doğum gunu dilekleri sozleri paylaşımında bulunuyor ve bu gun doğum gunu olan tum arkadaşlarımıza nice mutlu seneler diliyoruz
İşte doğum gunu dilekleri yeni mesajlar Melek'lerim.
Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara.
Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler...
Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Doğum gunun kutlu olsun!
Dillerim bahar ayaklarına serilsin gozlerinde yıldızlar parlasın ılık esen bir ruzgar sana sevgimi fısıldasın dillerim!!! Doğum gunun kutlu olsun
Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın! Mutlu yıllar
Guneş kadar sıcak... Kar tanesi kadar berrak... Yağmur kadar saf ve temiz bir omur dileğiyle.. Doğum gunun kutlu olsun...
Doğum gununun sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara..
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgunun kutlu olsun!
Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir omur icin bu doğum gunun bir başlangıc olsun, Yeni yasin KUTLU OLSUN.