En Guzel Doğum Gunu Duvar Yazıları

Doğum Gunu İcin Duvar Yazıları

Sevgili melekler, doğum gunleri birbirimizi hatırladığımız, kucuk hediyelerle gonul aldığımız guzel gunleridr. Bu guzel gunlerde hediye almak ve hediye vermek herkesin cok hoşuna gider. Uzakta ki sevdiklerimize hediye alamadığımız zamanlarda da telefonla arayarak ya da sms ve sosyal paylaşım ağlarından yolladığımız sevgi mesajları ile bu gunlerini kutlarız. Bu konumuzda da doğum gunu icin duvar yazıları paylaşıyoruz, iclerinden mutlaka beğendikleriniz cıkacaktır

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgunun kutlu olsun!

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı,sen nefes kadar onemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem.

Bir yıl daha bitti, ama sakın uzulme zaman cabuk geciyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugun dilediğin tum dileklerinin gercek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gun, bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum. Nice yaşlara...

Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun iclerinde en farklısı cunku tumuyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj. Sesim guzel olmadığından sana bir doğumgunu şarkısı soyleyemiyorum. Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum. Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler icermektedir. Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve umidini koskoca bir yıl boyunca hic yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gercekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara...

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin. Bugun beni goremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum icin kendimi cok şanslı hissediyorum. Hayatın tum kotuluklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgunun kutlu olsun!

Bir yıl daha bitti, ama sakın uzulme zaman cabuk geciyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tum dileklerinin gercekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...

Her mum hayatinin ışığıdır, pastandaki mumlar coğaldıkca yasamın daha cok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun.

Guneş kadar sıcak... Kar tanesi kadar berrak... Yağmur kadar saf ve temiz bir omur dileğiyle.. Doğum gunun kutlu olsun...

Gelemedik ama unutmadık da; doğum gunun kutlu olsun, tum guzellikler seni bulsun! Nice yıllara...

Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler...

Fluuuppp! Bu bir sms surprizi. Sana şans getirmek icin burada. Bu yuzden hemen gozlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana.

Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Doğum gunun kutlu olsun, tum mutlu yarınlar seninle doğsun. Doğum gun hediyen olarak sana kalbimi veriyorum, artık kabul etmek veya etmemek sana kalmış...

Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...

Dillerim bahar ayaklarına serilsin gozlerinde yıldızlar parlasın ılık esen bir ruzgar sana sevgimi fısıldasın dillerim!!! Doğum gunun kutlu olsun.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Doğum gunun kutlu olsun!

Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara.