Karaman'ın Kazımkarabekir ilcesinde, hayvancılık ve ciftcilikle uğraşan 67 yaşındaki İzzet Berk sokak kopeklerine tepki cekti. Dudu Berk 5 Ekim'de coban kopeğinin saldırısına uğrayarak bahcede kanlar icerisinde kaldı. Yaşlı kadın yaşanan olay sonrasında hayatını kaybetti. Talihsiz kadının eşi İzzet Berk, her kopek saldırısı olayında eşinin acısını yeniden yaşadığını ifade ederek onlem alınmasını istedi. Kopeğin sahipsiz bir kopek olmadığını, koyde yaşayan birine ait olduğunu aktaran Berk, "Bu olay bir cinayet olarak değerlendirilmeli. Kopeğin sahibinin gerekli cezayı almasını istiyorum. Boyle tehlikeli bir kopek başıboş sokağa bırakılmamalı. Bu bir ornek olsun. Ben başkalarının canının yanmasını istemiyorum.Benim canım yandı." diye konuştu. AA'nın haberine gore, Berk, şimdi sokaklarda sahipsiz kopeklerin olduğunu vurgulayarak, şoyle konuştu: "Bunlar barınaklara alınsın, kısırlaştırılsın. Tehlikeli hayvanlar sokaklarda gezmemeli. Bir kopek saldırısı duyduğumda aynı acıyı hissediyorum. Acı aynı. Onlar uzuldu benim gibi, ben uzuldum onlar gibi. Onlemler alınsın. Kimseler yanmasın. Ben şimdi yanıyorum. Mezarlığa gidip geliyorum. Eşim torunlarına doyamadı. Daha torun sevecekti. Cicekleri oksuz kaldı. Kışlık hazırlıkları ambarda kaldı. Yangınım sonmuyor."