Galatasaray Başkanı Dursun Ozbek, Divan Kurulu Kasım Ayı Olağan Toplantısında acıklamalarda bulundu. Başkan Ozbek acıklamasında;
"Biraz dertleşmek istiyorum. Son donemde gerek TFF gerek medya icinde yerleşmiş odaklarla buyuk mucadele icindeyiz. Sadece kendi cıkarlarını duşunen ve bu cıkarlar icin gozunu kırpmadan Turk futbolunu manipule eden bu grupla savaşımız bir gunde bitmeyecek. Doğruları soylemeye devam edeceğiz. Bir adım bile geri atmadan bu mucadeleden zaferler cıkacağız. Gonulden inanıyorum. Bu mucadele bizi 1 saniye bile yormaz, yaralamaz. Bizi asıl yaralayan, bu şer odaklarının urettiği akla hayale sığmayacak yalanlara inanıp, o yalanlar uzerinden bizi yıpratmaya calışan bazı Galatasaraylılar uzerine. Tek amac var, tek amac. İlk gunden oluşturmaya calıştığımız sevgi iklimini engellemeye calışmak." dedi.

Dursun Ozbek sozlerinin devamında;
"11 sene Galatasaray formasını terletmiş eski sporcumuz Metin Gorgun'un vefatından sonra yazılanlar, paylaşılanlar; tum nakit sıkışıklığına rağmen Galatasaray vadesi gelmeden odemeleri yapmış, yukumluluklerini yerine getirmiştir. Bu gerceğe rağmen hic utanmadan bizi suclu, hatta katil ilan ettiler. Bu kişilerle ilgili hukuki sureci başlattık, takip edeceğiz. Bundan sonra herkes Galatasaray ismini nasıl kullandığına dikkat edecek." acıklamasında bulundu.

Galatasaray Başkanı;
"Mecidiyekoy binamızı, faiz yukunden kurtulmak icin rezidans yapıp satma kararı aldık. Uyelerimizin, Mecidiyekoy'deki rezidanslarımıza ilgi gostermesini bekliyoruz. Goreve geldiğimiz 11 Haziran'dan bugune yaklaşık 850 milyon TL'lik bir odeme yaptık. Amacımız, enkaz edebiyatı yapmak değil ama bu bir realite. Bunun Galatasaraylılar tarafından bilinmesi gerekiyor. Bunu Avrupa kupaları ve token gelirlerimiz olmadan yaptık. 30 Haziran'dan itibaren Bankalar Birliği anlaşması gereği gelirlerimizin kısmen %25'i, kısmen %50'si kesintiye uğradı. Bu kesintilere rağmen bu odemeleri yaptık. Sadece bu durum bile Bankalar Birliği anlaşmasından cıkmamızın ne kadar gerekli olduğunu gosteriyor. Mecidiyekoy binamızı rezidans yapma ve satma kararı aldık.. Satmakta tek gayemiz 1 milyon 200 bin liralık gunluk faiz odemesinden kurtulmak. Senelik 400 milyon TL faiz oduyoruz. Bu odeme, başa cıkılır bir odeme değil." sozlerini sarf etti.