Huznu, Gururu Ve Ofkeyi bilseydin keşke
Nasılki ben kimse duymadan, kimsenin umrunda olmadan gozyaşı doktu isem sende dokeceksin... belki gozyaşların şatafatlı olacak her zamanki gibi ancak yureğinde hissedeceksin acıyı ve huznu... yastığım ıslanır olmuş,iş arkadaşım ya neden paylaşmıyon diye sitem eder olmuş, annem ne oldu sana der olmuş, sen ise kalbimden yok olmuşun...
Oyle sanıyorum ki
Huzunle ve acıyla pek barışık olmadığın icin
Benden uzun yaşayacaksın
Benden sonra kelimelerim gelecek gonlune
Onların benden geldiğini bir tek sen bileceksin
Kustah bir aşkla seveceğim seni
en ozel sandığım o kolyeni artık takmıyorum, saklayacağım ama kullanmayacağım... baktıkca uzuleceğim... sonsuzluk ve sensizlik arasında donup duracam... hayatın ta icinde kaybolup gideceğim... sanane olacak tum cevaplarım... seni gormemek icin başımı one eğeceğim... sana olan kinimi o usta kalem misali yazılarla değil, boyle basit cumlelerle acıklayacağım... bu yazıdan ve duşuncelerimden hic haberin olmayacak... seni sanalda sevmedim, gercekte ise nefret ediyorum...
Huznu, gururu ve ofkeyi bilseydin keşke
Huznumun beni aşan taşkınlığını
Gururumun binlerce yıl onceden miras kalmış hoyratlığını
Ofkelerimin hicbir zaman sona ermeyecek ve azalmayacak kararlılığını
Anlayabilseydin
Anlatabilirdim sana
Seninle yaşanan bir aşktan sonra
Ayrılığın olum bile olsa
Mavi bir olum olacağını
sayfalar dolusu kin kusacağım sana, olumun benim kurtuluşum olmayacak... ben kotu birisi değilim bilirsin.. bir başkası bilaf soylese beni bulacak karşında yine... san kini ben kusacağım sadece ben... seni hÂla seviyorum demeyeceğim... bir damla misali girdim deryana, bir deniz oldum cıkıyorum... kişiliğimde oturmadan acımasızlıkları sen dizginlemiştin, şimdi ise prangalar işe yaramıyor...
Neden bilmiyorum ozlemin artıyor icimde
Zaman gectikce eksilir demiştim oysa
Atalarımın oğrettiklerine de ters duşse de
Sana inanırım bilirsin
Zamanla unutursun demiştin
Niye daha derinleşiyor oyleyse
Derinleşiyor ozlemin
Ve gonlumde bir ic savaşta dokulen kanları
Coşturuyor ayrılık sozlerin
Ofkelerimin kararlılığını
Aşka katık ederek konuşacağım
Bedenim bu dunyayı terkedene kadar
ben koşelerde bir başıma ağlıyor olacağım sen ise bir kopek gibi saldıracaksın yureğime... bedenimdeki tenini hisseden her hucreden nefret edeceğim artık... ayrılığı sen istedin uzulmeyi ise ben.. hakkını helal etme cek git... yaşanmışlar yurekte yara bende...
alıntıdır..
Huznu, Gururu Ve Ofkeyi bilseydin keşke
Geyik0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Huznu, Gururu Ve Ofkeyi bilseydin keşke