facede paylaşılacak sozler facebookta paylaşılacak sozler facede guzel facebookta guzel leo buscaglia sozleri
Birgun su iceceğin ceymeye camur sıcratma",
"Davranışlar kerkesin kendini seyrettiği bir aynadır",
"Tecrube herkesin kendi oz hatalarına verdiği addır",
"Bana okuduğum kitapların en guzelinin hangisi olduğunu sorarsanız. Soyleyeyim ANNEMdir",
"Bol, bol gulumse!Hem maliyeti sıfırdır, hem de bedeline paha bicilmez",
"Kaybedecek hic birşeyi kalmamışlardan uzak dur",
"Sana yardımcı olanlara minnet duy",
"Telefonu guvenli ve dinamik bir sesle ac",
"Devamlı ben durustum diyenden uzak dur",
"Engellerin en yıldırıcısı insanın kendisidir",
"Dunyada bir tek guzel cocuk vardır. Butun anneler ona sahiptir",
"Kucuk şeylere gereğinden fazla onem verenler, elinden buyuk iş gelmeyenlerdir",
"Olgun insan guzel soz soyleyen değil, soylediğini yapan ve yapabileceğini soyleyen adamdır.",
"onemli olan; milyonlarca damlada mutluluğu aramak değil, milyonlarca mutluluğu yaşamaktır.",
"Guzel olan her şey insanın hafızasında kaybolabilir, fakat sanatta asla",
"Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir",
"Dost vardır; gıda gibidir, sen onu hergun ararsın.Dost vardır; ilac gibidir gerektiğinde ararsın. Dost vardır; hastalık gibidir, o seni arar",
"Karamsar adam, her imkanda bir zorluk gorur.İyimser dam ise her zorlukta bir imkan.",
"Bağışlamayan insan gecmek zorunda olduğu kopruyu yıkmıştır. Cunku bağışlanmaya herkesin ihtiyacı var.",
"Ne icin burada olduğumuzu bilmiyorum ama, keyif catmak icin burada olmadığımızdan eminim.",
"En kritik an, şu andır ve her an yanı başımızdadır.",
"Duşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma.")
Herhangi bir insan vaktini nasıl gecireceğini, ustun bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini duşunur.
SCHOPENHAVER
Bilirken susmak, bilmezken soylemek kadar kotudur.***
EFLATUN
Olumden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.***
MONTAIGNE
Olumden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.
MONTAIGNE
Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır, kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır.***
GOLTİ
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmak.***
VICTOR HUGO
Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını cıkarıp risk aldığında ilerleyebiliyor.***
James B.CONONT
Kucuk şeylere gereğinden cok onem verenler,elinden buyuk is gelmeyenlerdir.***
EFLATUN
Hic kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır.***
S.Keth MOORHEAD
Calışmak hayat,duşunmek ışıktır. ***
VICTOR HUGO
Dunya duşunenler icin bir komedi, Hissedenler icin bir trajedidir. ***
Hugh WALPOLE
Bir insanin yaşamından değerli bir şeyi yoksa, o insanin yaşamının da değeri yoktur. ***
TAGORE
İnsan yasadıkca anlıyor ki, kendi kayığını kendin cekmezsen bir yerlere gidemiyorsun.***
Katharine HEPBURN
Akıllı insan aklını kullanır, daha akıllı insan başkalarının aklını da kullanır. ***
Bernard SHAW
Ev bir kez bittikten sonra duvarcı unutulur. ***
Hint Atasozu
Kucuk insanların buyuk golgelerinin olduğu yerde guneş batmak uzeredir. ***
Cin Atasozu
Buyuk beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, kucuk beyinler ise kişileri konuşur.***
Hyman RICKOVER
Karanlığa soveceğine kalk bir mum yak.
Confucius
Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen cevizin hepsini kabuk zanneder.***
GAZALi
Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından soylemiş olduklarını duysaydı, dunyada dost kalmazdı.
PASCAL
Olgun insan guzel soz soyleyen değil,soylediğini yapan ve yapabileceğini soyleyen adamdır.***
CONFUCİUS
Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha cok ara.
CHİLON
Duşmanlarınızı sevin cunku kusurlarınızı yalnız onlar acıkca soyleyebilir.
Benjamin FRANKLİN
Silgi kullanmadan resim cizme sanatına hayat denilmektedir.
John CHRİSTİAN
Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve duzeltmekle olur.***EINSTEIN.
Duşunmek , ruhun kendi kendine konuşmasıdır.*** EFLATUN
Size ne yapacağınızı soyleyebilirler, ama ne duşuneceğinizi asla..! SOCRATES
Yiğitlik intikam almak değil tahammul etmektir.***SHAEKESPEARE
Bir seyi gercekten bilmek , onu anlatmakla olur.***SOCRATES
Beni bir kez aldatırsan yazıklar olsun sana,ikinci kez aldatırsan yazıklar olsun bana..ASYA ATASOZU
Yaşamın uzunluğu değil nasıl yaşanıldığı onemlidir.***M.L.KING
Mutluluğu tatmanın tek caresi onu paylaşmaktır***BYRON
Asla aldatılmayız,kendi kendimizi aldatırız.***GOETHE
Alınyazımı değiştiremem ama istemediğim kadere de boyun eğmem.***WİLLİAM SHAKESPEARE
Erkek yureğinin ozunde sertlik vardır, oysa kadının yureği ozunde katıdır.*** NIETZSCHE
Kadınlar gucsuz olana kendini bir idol, guclu olana bir eşya gibi sunar. CESARE PAVESE
Size gururla kutuphanesini gosteren bir kadına rastladınız mı? BENJAMIN DE CASSERES
Duşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma. John F. Kennedy
En kritik an, şu andır ve her an yanıbaşımızdadır.M. Aurelius
Ne icin burada olduğumuzu bilmiyorum ama, keyif catmak icin burada olmadığımızdan eminim. L. Wittgenstein
Bağışlamayan insan gecmek zorunda olduğu kopruyu yıkmıştır. Cunku bağışlanmaya herkesin ihtiyacı var. E.Herbert
Karamsar adam, her imkanda bir zorluk gorur.İyimser dam ise her zorlukta bir imkan. W. Churchill
Unutmayelektrik kontağından cıktığı sanılan yangın sonucuada ebedi kalmıyorsunuz, sadece dunyadan geciyorsunuz. L.Tolstoy
İnsan herşeyi yapamaz, Ama bu, kotu şeyler yapmasının bahanesi olamaz.H.David. Thoreau
Her insan ofkelenir, bu kolaydır; fakat tam adamına, tam olcusunde,
tam zamanında, tam yerinde ve tam usulunde ofkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydır.
ARISTOTELES
Akılsız adam mutluluğu uzakta arar; akıllı ise, onu ayaklarının altında bulur.
JAMES OPPENHEIM
En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, cunku bir insan genellikle arzu ettiği şeyin gercek olduğuna inanır.
DEMOSTHENES
Hayatımızda işlediğimiz hataların coğu, duşunmemiz gereken yerde hissetmekten, hissetmemiz gereken yerde duşunmekten ileri gelmektedir.
John COLBINS
Tenkit oyle bir şeydir ki, ondan, ancak birşey soylememekle, birşey yapmamakla, birşey olmamakla sakınabilirsiniz.
ANONIM
Zaman buyuk bir oğretmendir. Ne yazık ki butun oğrencilerini oldurur.
Curt GOETZ
Akıllı insan, duşunduğu her şeyi soylemez, fakat soyleyeceği her şeyi duşunerek soyler.
ARISTOTELES
İnsanlar karşılaştığın firtınalarla değil, gemiyi limana yanaştırıp yanaştıramadığınla ilgilenir.
Ne kadar yukselirsen, ucmak bilmeyenlere o denli kucuk gozukursun.
Bir duşmandan kurtulmanın en iyi caresi, onu kendine dost etmektir.
Şu olan biten varya boşver taş yağsın isterse cok surmez dakika şaşma dakika yaşamaya bak ne gecmişi duşun ne gelecekten kork.
Sen+ben = ikimiz
Sen*ben = biziz
Sen/ben = bolunemeyiz
Sen-ben = hiciz
Guzel ve duşundurucu sozler
Geyik0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Guzel ve duşundurucu sozler