evlenme teklifi sozleri evlilik teklifi sozleri evlenme teklifleri benimle evlenirmisin mesajları
iLk Gorduğum Gibi Kalbim Seviyor Seni Liseli Aşıklar Gibi Seviyorum Seni Anılarımızın Guzelliği Adına Benimle Evlenirmisin?
Kısacık hayatımda Benimle en uzun hayatı yaşamak icin benimle evlenirmisin?
hayatımızda Hep yazlar Olsun Soğukluk aramızı kurutmasın nneşe ve sevinc ile hayatımıza adım atalım benimle evlenirmisin?
Artık Zamanı geldi Sevgimizin Adına Evlilik Koyalımmı?
Guzelliğin kadar Guzel bir Hayat yaşamak istiyorum Seninle, oLurken bile guzelliğine bakarak kapamak istiyorum gozlerimi Benimle evlenirmisin?
Seninle hayata başlayal bedenim seninle yol aldı guzelim benimle evlenirmisin?
sevgiyi eğittik aşkı buyuttuk şimdi karıştırma zamanı benimle evlenirmisin?
beyazlar icinde bir melek olup bana gelirmisin benimle evlenirmisin?
yokluğun yağmura yazi yazmak kadar zor.varlığın yaŞam kadar kutsal.sen nefes kadar onemli,canim kadar degerlisin benimle evlenir misin ?
paylastikca cogalan tek sey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedilestirdiginiz sevginizin hep cogalmasini dileriz... yasaminiz boyunca gunes hep onunuzde olsun ki golgeler ardinizda kalsin. omur boyu mutluluklar dilerim…
zaman cok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya soz verdiğiniz bugunden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya ozen gosterin. mutluluklar
sensizlik yalan seninle olmak masal gibi gelir bana;ne zaman seninle evlenirsem o zaman inanırım gercek olduğuna...benimle evlenirmisin aşkım?
tek bir dilegim var! bembeyaz bir gelinlikle namusumla babamin evinden sevdigimle gelin gitmektir.
Hayat Kısa iken Yaşamyı Guzelliğin Solmadan Opulmeyi Seninle Bir Omur Gecirmeyi istiyorum, Benimle Evlenirmisin?
Seni Gorunce ANladım yaşamayı Ağlarken Gordum Yalnızlığı Seni kaybetmek istemiyorum, Benimle Yeni bir dunya Kurmak icin hazırmısın Canım?
Beyaz gelinlik yakışır Sana Guzel Sozlerimin iLahısın Sen Ey Sevgili!!! Mutluluğum Adı'dır ismin Benimle Evlenirmisin?
Seninle Ağlamayı oğrendim Peki Seninle Yaşamayıda Oğrensem Cok Gorurmusun Aşkım Bana? benimle Evlenirmisin?
Evlilik Teklifi Mesajları
Geyik0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Evlilik Teklifi Mesajları