Merhabalar. Ben GTA 5'i on sipariş alanlardanım.
Uzun bir sure oynamıştık zamanında. Hilelerin zirve yaptığı donemde bırakmıştım. Şimdi yeniden gireyim dedim belki bir umut vardır diye.
İyi yanı hileciler azalmış. Eskisi kadar yok gibi gorunuyor ancak her girdiğin oyunda en az 1-2 tanesiyle karşılaşman %90 mumkun.
Uzun bir sure sonra şunu fark ettim ki, oyunu hilecilerden cok Rockstar mahvetmiş.
Oyuna o kadar sacma şeyler gelmiş ki.
İlk olarak Orbital Cannon denen şeyden bahsedeyim size. Şuraya videosunu bırakayım.
Gercekten muazzam etkili bir silah ve sığınaktan dışarı cıkmadan istediğini vurabiliyorsun. Rockstar bunu -herkes kullanmasın diye- yuksek maliyetli yapmış. Her vuruşta yuksek bir meblağ para gidiyor sizden ancak gorduğum kadarıyla insanlarda en az 500M para mevcut, yani kimseye koymuyor o para. Ya hileciler dağıtmış ya da hile kullanmışlar.
Şu konuda da bununla ilgili yakınılmış.
GTA Online's Orbital Cannon Has Become A Griefing Tool
Dilerseniz ikinci bir sacmalığa gecelim. Bunun adı ise Oppressor MK2.
Kendisi havada (hackerların elinde cok daha yuksek hızda) ucan, kacan ve roket ateşleyen bir arac.
Hicbir fuze ile vuramıyorsunuz cunku kacış manevraları gayet iyi, silah ile vuramıyorsunuz, siz vurana kadar zaten roketine oluyorsunuz. Sadece minigun ile oldurulebilir, o da hızlı olursanız.
Bakın boyle bir şey;
Reddit'te ise bunun benim gibi oyunu mahvettiğini duşunenler mevcut.
https://www.reddit.com/r/gtaonline/comments/952p8p
Başka bir video (4.40'dan sonrası gayet iyi acıklamış):
Acıkcası 2 gun gireyim dedim, kanser olup cıktım. Oyunda neredeyse herkesin sınırsız parası mevcut, hicbir amacı yok. Sadece sizi oldurmeye calışan bir avuc doymuş kişi mevcut.
Oyun bilim kurgu sacmalıklarına doğru gidiyor. Beğendiğim oyunu oynayamıyorum.
GTA Online Sacmalıklardan Oynanmıyor!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- GTA Online Sacmalıklardan Oynanmıyor!