İstanbul'un Bahcelievler ilcesinde 31 yaşındaki 2 cocuk annesi Hanide Demirci boşanma aşamasındaki eşi tarafından kıskanclık sebebiyle defalarca bıcaklandı. Kanlar icerisinde kalan kadın hayatını kaybetti. Olay sonrasında ağırlaştırılmış muebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Satı Mehmet Demirci'nin duruşması goruldu. Bakırkoy 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gorulen duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Satı Demirci, bulunduğu cezaevinden getirilirken oldurulen kadının ailesi ve taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Bahcelievler'de kadın cinayeti Mehmet Satı Demirci savunmasında, "Yabancı kişilerle ciftlik oyunu oynuyordu. Avm'ye gezmeye giderdik benden ayrı gezerdi." dedi. Demirci, "Ben olaydan bir gun once otele intihar etmeye gittim. Artık caresiz kalmıştım. Bıcağı da o yuzden almıştım. İntiharı cozum yolu olarak goruyordum. Oğlum aradı o esnada cocuklarım aklıma geldi. İntihardan vazgectim. Olay gunu boyle bir olay olacağı aklımdan bile gecmiyordu. Okula cocuğuma gormeye gittim. Cocuğumu goremedim. Eşimi gordum, ne yaptığımı bilmiyorum, hatırlamıyorum ama eşimi kastla oldurmedim. Ben plan yapmadım." dedi. "Onu aldattığına dair de bir husus yoktur" Oldurulen kadının kardeşi İzzet Osmanoğlu ise ifadesinde, "Ablamın telefonuyla ilgili ozel bir durumu olmadı.Onu aldattığına dair de bir husus yoktur." dedi. DHA'nın haberine gore, mahkeme heyeti, sanık Mehmet Satı Demirci'nin cezai ehliyet olup olmadığının oğrenilmesi icin Adli Tıp Kurumu'na gonderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.