Ziraat Turkiye Kupası 5. turunda Şanlıurfaspor'la eşleşen Beşiktaş'ta Futbol AŞ. Yonetim Kurulu Uyesi Kemal Erdoğan, organizasyonu zirvede bitirmek istediklerini soyledi.
Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura cekimi sonrası acıklamada bulunan Erdoğan, memleketinin takımını cektiğini belirterek, "Buraya gelmeden once kurada Şanlıurfaspor olacağı icime doğmuştu. Memleketimin takımı ama kusura bakmasınlar. Onlar icin zorlu bir rakip olacak. Bizim icin de iyi ve karakterli bir takım. Turkiye Kupası'na cok onem veriyoruz. Bu kupayı almak istiyoruz. Bizim icin en iyisi neyse, o olsun." diye konuştu.
Ote yandan, musabaka hakemlerinin fair-play anlayışına uygun davranması gerektiğini belirten Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"Turkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Buyukekşi cok guzel konuştu. Taraftarlara mesaj verdi. 'Futbolcularımız, taraftarlarımız, fair play'e cok onem versin, umut ediyorum fair play'e dikkat edilir.' dedi. Onemli olan sadece taraftarlar, futbolcular, yoneticiler, kulupler değil. Onemli olan hakemlerin de fair play'e cok dikkat etmesi. Hak edenin kazanması gerektiğini soyledi. Ben de aynısını soyluyorum. Hak eden kazansın. Lutfen fair play'e herkes cok dikkat etsin."