Anneler Gunu Mesajları

* Kelimelerle anlatılamayan fedakÂrlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece "anne" derdim... Anneler gunun kutlu olsun...

* Bir gunumde değil her gunumdesin. Her gun her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim icin cok ozelsin. Anneler gunun kutlu olsun...

* Sevgili anneciğim, bir gun umarım bana gosterdiğin sevgi ve sabrı sana gosterebilme şansım olur… Anneler gunun kutlu olsun.

* Benim icin her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesine… Anneler gunun kutlu olsun…

* Anne seni seviyorum… Belki sevgimi her zaman gosteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun… Anneler gunun kutlu olsun…

* Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum anne. Cunku aslında senin kucuk bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum...

* Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor... Anneler gunun kutlu olsun...

* Eğer bana gozlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi cok iyi anlardın... Anneler gunun kutlu olsun...

* Anneciğim, bir gunumde değil her gunumdesin. Annem olman dunyadaki en buyuk sansım, iyi ki varsın. Seni cok seviyorum annem.

* Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne.

* Bu dunyadaki en guvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dunyadaki en buyuk şansım. Seni seviyorum annem...

* Anneciğim seni ben ciceklerden yemişten ve klasik dortluklerde anlatıldığından daha cok fazla severim, seni cook severim...