İstanbul'un Ataşehir ilcesinde 3 Kasım perşembe gunu bir ortaokulda oğrenciler 5'inci sınıfta okuyan bir grup oğrenci arasında beden eğitimi dersinde tartışma cıktı. Oğrenciler arasında tartışmanın bir anda buyumesiyle O.M., sınıf arkadaşı ve ust sınıftan bir grup oğrenci tarafından darbedildi. O.M., annesini arayıp yardım istemesiyle telefonda kızının cıktıklarını duyan anne Deniz M., okula gitti. Sağlıkcı olduğu icin de ilk mudahaleyi okulda yaptı. Daha sonra kızını hastaneye goturen anne darp raporu aldı.

Kızının beden eğitimi dersinde darbedildiğini iddia eden Deniz M.,
"O sırada derste oğretmen yokmuş. Kızım oğretmen bulamayınca hemen beni arayıp, 'Anne yetiş, beni dovuyorlar, pantolonum yırtıldı' dedi.
Darp esnasında telefon yere duşuyor ve ben kızımın dovulme seslerini duydum. Hemen taksiye binip okula gittim. O telaşla cocuğumu aradım. Kızımı doven diğer oğrenciyi buldum, neden boyle bir şey yaptıklarını sordum. Okulun kamera kayıtları var, cocuklara temas etmeden durumu sordum. Cocuğumu o halde gorunce, sağlık calışanı olduğum icin ilk mudahaleyi ben yaptım, parmağının kırıldığını anladım. Sonra hastaneye goturdum ve darp raporunu aldım." dedi.

DHA'nın haberine gore, kızının darbedilmesiyle ilgili polise giderek şikayetci olacağını soyleyen Deniz M.,
"Olaydan sonra kızım okula devam etti. Kızım okul yonetimi tarafından beni arandığı icin suclanmış. Beni de okula koşarak girdiğim icin sucluyorlar. Benden ozur beklediler. Kızım 2 doktor tarafından muayene edilip, parmağının kırıldığı, saclarının koparıldığı, dizlerinin kanlar icerisinde olduğu rapor edildi. Bu raporu bile yalanladılar ama, basın mensuplarına haber verdiğimi soylediğimde Mudur Bey beni arayıp ozur diledi. 
Benim cocuğumun raporlu olduğu ağızlarına bile alınmadı. Cocuğumu gunlerdir kemiklerinin ağrısından, iğneyle uyutuyorum. Boyle bir adaletsizlik var mı? Sizden adalet bekliyorum. Mudur bana, 'Sizin zararınız neyse karşılayalım' diyor. Yasal yollarla adaleti arayacağım. Cocuğumun psikolojisi bozuldu." diye konuştu.