En guzel Gunaydın Mesajları
Afilli gunaydın sozleri
Sevgili melekler, sabah kalktığınızda En guzel Gunaydın Mesajları ile sevdiklerinize seslenmek istiyorsanız bu sayfada paylaşacağımız Afilli gunaydın sozleri cok hoşunuza gidecektir. Sevgiliye gunaydın mesajları adlı bir konumuz olduğunu da hatırlattıktan sonra mesajlarımıza gecelim...
Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın…
Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın…
Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın…
Gunaydın sevgilerin en guzeli gunaydın gunumun guneşi gunaydın kalbimi esir alan sevgili gunaydın duşlerimin kaynağı gunaydın sevincim ve kaderim gunaydın herşeyim
Kimseye Gunaydın Demedim Hayatımda Gunumu Aydınlattın Sanada Gunaydın Olsun Candan...
Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın.
Yere Duşen Yağmur Damlaları Kalbine Inecek Guneşi Engellemesin Guneş Bulutların Arasından Hep Sana Doğru Baksın Guneş Guzellikler Getirsin Gunaydın.
Her gunun Ayrı Bir guzelliği Olsun yanında gune Gulerek Başla Sevgilim, Bugunde Seni Kıskansın herşeyim Gunaydın.
Seni Seviyorum bebeğim Gozlerin gibi Bugunde Gunaydın Olsun Guneşime.
Beyaz papatyalar arasında bir gulsun sen.oylesine guzel oylesine canlısın ki;dokunursam yaprakların solar sandım.onun icin sana bu kadar yakınken,hep sessiz ve sensiz kaldım….gunaydın balpeteğim…