En Guzel Doğum Gunu Sozleri
Doğumgunlerinde sevdiklerinize şoyle cok ozel ve anlamlı sozler yollamak, yuzlerini guldurmek, kalplerinmde iz bırakmak istiyorsanız En Guzel Doğum Gunu Sozleri paylaştığımız bu sayfamızı incelemenizi tavsiye ederiz. Cok afilli gunaydın sozleri paylşaştığımız az once ki konumuzun ardından sırada Doğum Gunu Guzel Sozleri var, buyrun...
Varlığın varlığım,sebebin sebebim,niyetin niyetimdir,yanımdasınya bundan otesi yok.Sevmeyi sevilmeyi hakeden yureğinle hayata hoşgeldin.Doğum gunun mutlu olsun!...
dunyadaki herkes icin herhangi birisin ama herhangi biri icin dunyalara değersin seni cok seviyorum bitanem iyiki doğdun iyiki varsın...
bir tomurcuk idin actın gul oldun yureğimde sevgi idin aşk oldun. iyiki varsın birtanem doğum gunun mutlu olsun
biraz şans biraz sevgi ve biraz sabır birer parca zaman ve başarı memnuniyetide eklersek malzemelerin hepsini kariştırıp senin icin uzun vedileklerinin gercekleştiği birhayat pastası yapabiliriz sanırım...Nice mutlu yıllara
doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce.sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene.karakollar beni alır sorgular gecelerce.hic bekleme belki gelmem,gelemem senelerce..
Dunyada bir sende bin olsun,kainatta damla sende okyanus olsun,hayatin daima gulucuk,nese ile dolsun ama yine de sevgi olsun...
Sevgi Bir Cicektir Tohumlar Ekersen Ciceklenir Nice Mutlu Yıllar İyi ki doğudun hep sevgile kal