İyi Geceler Bebeğim Mesajları
İyi Geceler Bebeğim Sozleri
Şoyle uykuya dalmadan once sevdiğinizin kulağına fısıldarcasına soylemek istediğiniz sozleri İyi Geceler Bebeğim Mesajları ile sayfamıza taşıyoruz melekler
İster msnden ister face ve diğer sosyal paylaşım ağlarından paylaşabileceğiniz İyi Geceler Bebeğim Sozleri listemize gecmeden bir once ki konumuzda doğum gunleri icin cok ozel sozler paylaştığımızı da hatırlatalım....
İyi geceler bebeğim. En tatlı uykular en guzel ruyalar senin olsun.
Seni cok seviyorum gulum. Sevgimi ustune al, yorgan gibi korur seni tum gece boyunca. İyi geceler bebeğim.
Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım cok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz gunlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi gunler bizi bekliyor. İyi geceler bebeğim.
Ruyalara rest cektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku cok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum bebeğim iyi geceler
Huzur dolu yarınlara; beraberce ulaşabilmek umidi ile iyi geceler bebeğim.
Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim.. seni yaşadığım her gun icin.. yanağına bir buse gonderiyorum.. huzurla uyu bitanem.. iyi geceler.. seni seviyorum.
Deniz kumsaldaki kum tanelerini zaman ise sensiz dakikaları goturur ama hic bir şey kalbimdeki sevgini goturemez iyi geceler tatlı ruyalar allah rahatlık versin..
Tatlı uykular hayatımın en değerli varlığı.
Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim. İyi Geceler bebeğim