Anlamlı aşk sozleri

Sevgiliye anlamlı mesajlar

En son sizlerle paylaştığımız cok anlamlı aşk oesajları başlıklı konumuzun ardından bu sayfamızda da Sevgiliye anlamlı mesajlar ile sizlerleyiz sevgili melekler ...

Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar "seni seveceğim"...

Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!

Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır...

Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem...

Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin…

Sen bazen zifiri karanlık gecemin guneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.

Hadi uyandır beni soyle gorduğum zamansız bir duş mu? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gercekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.

Ayrılık kucuk sevgileri oldurur, ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup, yangını koruklediği gibi...

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana..

Bizim aşkımız istanbul kadar buyuk, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar cekici, izmir kadar vazgecilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum.