Sonbaharla İlgili En Guzel Sozler

En Guzel Sonbahar ile İlgili Sozler

Sevgili melekler, Eylul ayının başlamasıyla birlikte sonbahar mevsimine de girmiş bulunuyoruz. Sonbahar modası ile ilgili sizlerle paylaştığımız pek cok bilginin yanısıra sonbaharla ilgili en guzel sozler de bu sayfamızda yer alıyor. İşte En Guzel Sonbahar ile İlgili Sozler listemiz...

Gelmez ise sonbahar niye yağsın beyaz kar mevsimler bir bir akar geldi işte sonbahar

Soldu tek tek yapraklar suya doysun topraklar canlı rızık araklar geldi işte sonbahar

Gecti koskoca sene insanlığı bir dene niye bakman gidene gecti işte sonbahar

Girdi balkanlardan kar odun komur cep yakar kış kapılardan bakar gecti işte sonbahar

Sonbahar ruzgarı sardı her yanımı kapladı duygular etrafımı bir sıcak guluş bir aşka sığınırken sonbahar yaprakları ruhumu sardı

Bekledim seni gelirsin diye bir sonbahar şarkısı soylersin diye bir sıcak tebessum beklerken senden sonbahar ruzgarı aşkımı senden aldı da gitti

Saclarım beyazladı bu sonbaharda bir şarkı tutturmuşum bilmeden hep beraber hayal ederken herşeyi bu sonbahar beni yalnız bıraktı

Haber saldım gelemedin halimi hic bilemedin gozyaşımı silemedin bir sonbahar akşamında

Soylediğim bir sozumden kayıp gittin gokyuzunden ucup gittin yeryuzunden bir sonbahar akşamında

Cok ağladım hic gulmedim beni duyup dinlemedin bırakıp gittin, sevmedin bir sonbahar akşamında

Bir sır oldun,cozemedim sana ben hic kusemedim ruzgÂr olup esemedim bir sonbahar akşamında