Başlıkta belirttiğim gibi CS:GO'ya ısınmadan girince sanki yeni başlamış gibi oynuyorum. Isınık olan ben ile zerre kadar alakası olmuyor. Cok cok kotu oluyorum. Size ısınık olduğum bir mac ile ısınık olmadığım bir macı izletsem aynı kişi olduğunu anlamanızın olanağı yok. Ama bazı arkadaşlarım hic ısınmadan girdiğinde bile en azından aimi benim kadar rezalet olmuyor. Isındığımda girdiğim coğu DM sunucusunda top fragger oluyorum. Hatta bir turnuvada dunyada 70. olan Danimarka takımı Los Reyes ile denk gelmiştik kendi seviyeme gore performansım gayet iyiydi. 16-7 bitmişti kaybetmiştik ama Top Fragger'dım genelde Entry Fragleri ben alıp oyunu ben acmıştım. Yani kısacası ısınınca bunları yapan ben ısınmayınca nasıl cok cok kotu oluyorum. Matchmaking'de DMG adamları bile vuramıyorum. Ne yapacaklarını biliyorum ama cross'uma cıktıkları halde vuramıyorum. ve işin kotusu ısınık olmam en az 2 saat suruyor. Bileğimde bir ağrı olmadığı surece ne ısınabiliyorum ne de adam vurabiliyorum. Bu durum normal mi yoksa bende mi bir anormallik var? Neyi değiştirmeliyim ya da ne yapmalıyım? Bilgisayarımın kotu olması ile bir alakası olabilir mi?
(Sık sık crosshair, viewmodel ve cl_bob ayarlarını değiştiriyorum. Bilgisayarım monitorumun 144HZ ozelliğini kullanabileceğim kadar iyi değil genelde 144HZ'in altına duştuğu icin 120HZ kullanıyorum.)
Mouse tutuşum: Claw grip. Mouse: DeathAdder V2. Ram : 16GB (2x8GB) 1333MHZ Kingston Anakart : Gigabyte H61M-S2PV CPU : İ7 2700K 3.90GHZ GPU : ASUS Arez RX550 2GB 128Bit
CS:GO'ya ısınmadan girilince neden kotu oynanır?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO'ya ısınmadan girilince neden kotu oynanır?