Cuma mesajları
Dini cuma mesajları
Guzel cuma mesajları

Meleklerim Muslumanların bayramı olan cuma gunu dost ve sevdiklerimize gondermemiz icin en guzel cuma mesajları sizlerle..

Hayırlı Cumalar.
Lailahe illallah ve cellehu edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtac etme. Hayırlı cumalar

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedun Resullullah
Cuma gibi gunumuz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune. hayırlı cumalar

Kul nÂfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim. Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, goreceği gozu olurum. Sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mubarek olsun.
Butun kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah’ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı ac. Hayırlı cumalar dilerim.
Allah’ım. Fayda vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yukselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım. Amin. Cumamız mubarek olsun.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedun Resullullah.
Cuma gibi gunumuz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune.