Bu konu; sms icin kısa cuma mesajları konusunda bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, gelin bu cuma gunu bir değişiklik yapın ve uzun zamandan beri goruşecmediğiniz uzakta ki arkadaşlarınıza, dostlarınıza, tum sevdiklerinize birer kısa sms mesajı atarak gonullerini alın. Mubarek cuma gunlerini kutlayacağınız ve iyi dileklerinizi yollayacağınız bu mesajlarla arada ki mesafeleri de kısaltmış olacaksınız. Buyrun kısa sms cuma mesajlarına....

Yeni Cuma Mesajları Kısa Sms
Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gonul guneşiniz hic solmasın, yuzunuz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Cumanız Mubarek Olsun

Binlerce cicek var, gul başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gun var ama Cumalar başka, Cumamız mubarek olsun

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gonul guneşiniz hic solmasın, yuzunuz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Cumanız Mubarek Olsun_

Cuma gunu musluman kardeşlerinizin bayramını cumasını kutlamak istiyorsanız onlara kısa sms gondererek hatırlatmış ve kutlamış olursunuz. Ornekleri aşağıya cıkarıyoruz.

Cuma gibi gunumuz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune Cumanız Mubarek Olsun

Kalpler imanla, gonuller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mubarek olsun.

Lailahe illallahtir ozum, Muhammed Mustafadir (as) sozum, ihlas-i serif ile yikadim yuzum Ayetele kursu icin sen kabul eyle sozum.

Bugun Cuma gunudur Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, muhurledim ustune.

Selatu selaya yolladim Mevlaya, sen cumlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya .

Cumamız mubarek dualarımız ve tobelerimiz kabul olsunSelamların en guzeli sizlerin uzerine olsun .

Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en guzel, en icten muminin bayramıdır boyle zamanlar. en guzel gunun cuma bayramın olsun. duayla.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın muminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar