sitem etme aşka derdin sozleri sitem etme aşka derdin şarkı sozleri
Seni Sevdim Delice, her Gece Soruyorum Kendime Ya Biterse Diye, Bitsede Sewgin Saygı DuyarIm Gonlune, uzuLurum Sana Boyle Sevgili Bulamazsin Bu tarihte!!!

Dostumuzu Sevdik Yılan Oldu Bize, Arkadaşımız Dedik Yan BaktI Sevgilimize, Bu Sozlerim gelsin Dost Bildiklerime, Yalanları Oynamışız Bu Alemde...

Okdara Cok Seviyorumki Seni Ne Onzur Kaldı Ne Gurur, Ey Sevgili Bu Sitemlerim Sana Gulme Bu Garip Sevdaya...

Ağlarım Dost Olduğum gecelerime, Sayende Gecelerş Buldum Kendimde, Seni Duşunup iciyorum her Gece, Duy Sesimi Sevgili Bitsin Bu iŞkence...

YaraLı kalbim Seninle Duzelir Yine Sevgilim, a$k Denilen Duyguyu Seninle iCerim, Bu SozlerimLe Kendimi teselli Ederim Sevgilim...

Dunya Donuyor Yine , Sevgimiz parcalandI her parcası Bir yerde, kalbimin Atışları kesiliyor Seni gorunce, Gururum Ayaklarının Altında Sevdim Seni Delice...

ya$ Dolu Gozlerim Senin Yuzunden, Cok Ağır Geldi 2 kelimen, Seni Seviyorum gercekten, yeter Artık uzme beni Lutfennn!!!

Sana Baktıkca Goruyorum Sevgiyi, a$Ik Sanmı$tIm Seni Eyy yalancı Sevgili, OynadIn benimLe Cocuk Gibi, Sensiz kalma oLum Gibi...

Oyun Gibi BaşlaDık, Gercek Sevdalara Yol Aldık, 1 Sinemanın 2 Karelik Gorutusu OLmuşuz, Yalan Dolan ustune Aşk Kurmuşuz...

hayatImIn En Soğuk Ağustos AyınI YaşattIn Bana! BırakIp Gittiğin Gunden Beri Yazlarım Kış Oldu Ebedii...

Gozlerine iLk baktığımda Sevgini Elini iLk Tuttuğımda Titremeyi Seni iLk Optuğumde Ateşi hissetim, Şimdi neden Kacıyorsun Sevgili?

Sozlerin Şeker Gibi Geldi hayatıma Renklendi hayatIm, Sozlerin Zehir Gibi gecti Kararttı DunyamI!!!

Bu Sitemim Sana DeğiL Sevgili Seni Boyle Caresiz Atana Hayata, Kalbini Dinle Kimi Seviyorsan Ona Git Kalbinle, Sahte Aşk Oyunlarını Bırak geride..

Git Başka Sevgili Bul Oynat Elinde, Bizim kaderimiz AldatıLmakmış Yine, Bu Sozlerin Senin Gibi Hayırsız Sevgiliye, Bırak Git Donduğun yere...