ozlem dolu sozler sevgiliye ozlem dolu sozler mesajlar sevgiliye mektupları mektubu
Yureğim umulmayan yaralarla başedemezken bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel cunku guluşunu "cok ozledim"

Akşamın matem rengine burunduğu saatte gokyuzundeki kandiller tek tek yanmaya başladığında icimde sessiz bir cığlık... ozlemeyi ozledim. Ozlemeye değer ne kaldıysa...

Yorgunum ozlemekten hayalini, ağlarım gozlerimde yaşlar seli bir seni unutmadım yıllardır birde ben ağlarken gittiğini, dayanamamam inan dayanamam buna unutamam bir an dokunamam sana harcanırım uğruna, aldırmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem elveda...

Benden cok uzakta olsanda sana sarılıp dokunamasamda sana sesimi duyuramasamda kalbimizin bir olduğunu ve seninde beni ne kadar ozlediğini biliyorum.

Sen hasretimsin, kaderimsin, yaşayamadığım gunlerim sevgisine doyamadığım akşam gozlu yarimsin. Seni cok seviyorum...

Bu akşam yine sensizlik duştu icime, bu akşam gozlerin doğdu yureğime, cekilmez oldu hasretin bedenime, ağladım anılara sessizce bu akşam olmek istedim yine habersizce...

Seni her ozlediğimde kalbime bi yıldız ciziyorum, artık benimde bir gokyuzum var...

Sesine mevsimlerin eğildiği, gozlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gulmeni, dokunuşlar gulecek gibi duran yuzunu ozledim

Sana ansızın vuruldum, kavgada yediğim yumruk gibi, hic acıtmadın, bittiğinde kavga, aynada baktığımda kendime yureğimde kapanmayacak bir yara olmuş ve sen bitanem uzaktan uzağa sen guluşler atarken ben bir yarama bir sana bakıp sessizce seni ozleyerek olumu bekliyorum.

Gel desem seviyorum seni, don desem seni nasıl ozledim bir bilsen...

Kaybetme korkusu taa icimdeyken, bekle diyorsun, doneceğim birgun. Beden beklemesine bekliyor ama yurek kan ağlıyor sensiz gecen hergun...

Hasretim rengine siyahmı desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gulerdim ya olurdum gorsem omrumden uzansa sensiz geceler...

Usandım yeşermemiş umutsuz bahceyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yurekten kendimden usandım durup durup seni ozlemekten...

Merhaba huzun adası, ben duygu gemisi, gecenin katranlığında yanaştım limanına... Yukum mutluluk, kulak ver bak ne diyor gemide ki ses, ozledim seni biriciğim...

Ne geceler bekler sabahı ne taze oluyu mezar, nede şeytan bir gunahı seni beklediğim kadar...

Ansızın bir duygu koruklenirse yureğinde aklına takılırsa uzaklar, birde kulakların cınlarsa amansız, bilki biryerlerde ozlenmişsindir...

Zaman gecmezdi inan sana kavuşmanın umudu olmasaydı, can dayanmazdı inan eğer hasret dolu mektuplar olmasaydı, her gece dua ettim tanrıya duysun diye, sana verdiğim sozu tutmaya omrum yetsin diye, olum gelip almadan once sana donmek boynumun borcu, boşuna cekilmedi bunca acı, dayan ne olur biraz daha dayan, bu yalnız gecen akşamları sana, unutturmak boynumun borcu...

Saclarımı kesip ruzgara atacağım, taki haber gotursun bir gun sana, icimde bir şeytan var diyor ki: "aklına ne gelirse yapsana"

gozlerim baharı gormez oldu tenim guneşi duymaz oldu icimdeki tek ozlem sevin gozlerimdeki yaş dinmez oldu...

Seninle el ele gezmek sana sarılıp yıldızları seyretmek gozgoze ağlayıp gulmek yaşamak istediğim son anlar oldu...